Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ηλίας Αλεξίου: Ο «Αδέκαστος Επιθεωρητής» του The Chase στο «MEGA Καλημέρα»

Ηλίας Αλεξίου: Ο «Αδέκαστος Επιθεωρητής» του The Chase στο «MEGA Καλημέρα»

Το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι γνώσεων του MEGA, The Chase, κάνει πρεμιέρα απόψε στις 18.30

Ο Ηλίας Αλεξίου, ο «Αδέκαστος Επιθεωρητής» του επιτυχημένου τηλεπαιχνιδιού του MEGA, The Chase μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την ζωή του αλλά και για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι γνώσεων του MEGA, The Chase, κάνει πρεμιέρα απόψε στις 18.30!

Ο chaser Αδέκαστος Επιθεωρητής, κατά κόσμον Ηλίας Αλεξίου κάθισε στον καναπέ του «MEGA Καλημέρα» και μοιράστηκε τις σκέψεις αλλά και τα συναισθήματά του, για το τηλεπαιχνίδι γνώσεων.

Για το πρώτο του καλοκαίρι ως chaser, ο Ηλίας Αλεξίου είπε πως, «ήταν πάρα πολύ ωραίο, είχε πολλά αστεία, όχι ευτράπελα και είχε και αυτή την αναγνωρισιμότητα που σου δίνει ένα “τσικ” αναγνωρισιμότητας πολύ ευχάριστης, αλλά και την ώρα που την χρειάζεσαι. Για παράδειγμα είχα πάει σε ένα πολυκατάστημα και έστελναν τους πάντες στο μακρινό πάρκινγκ. Με κοιτάει ο υπάλληλος και μου λέει “εσείς είστε; Πήγαινε όπου θέλεις εσύ”. Το ίδιο όταν πήγα να φάω σε ένα εστιατόριο μου έφεραν μία πιατέλα με φρούτα και μου είπαν ότι ο σεφ είναι θαυμαστής μου».

Για τις αλλαγές στην εμφάνισή του στο The Chase, αλλά και τις αλλαγές την φετινή σεζόν, δήλωσε πως, «έπρεπε να κάνουμε κάποιες αλλαγές. Σε μένα προσθέσαμε λίγο χρώμα, στο πρώτο ήμουν λίγο μουντός σε σχέση τελικά με την προσωπικότητά μου. Όλοι έχουμε αλλάξει ρούχα, αλλά αλλάξαμε και τις προσφορές μας στον κόσμο. Ανταμείβουμε την αγάπη του κόσμου που μας έχει αγκαλιάσει, ανεβάζουμε την ερώτηση του πρώτου γύρου από τα 250 ευρώ στα 300 ευρώ, οπότε γίνεται πιο εύκολο να μαζέψουν κάποιο υψηλό ποσό από την αρχή. Φυσικά εάν μαζέψουν πιο μεγάλο ποσό στον Α’ γύρο, υπάρχει η ανάγκη να αυξήσουμε την προσφορά μας αντίστοιχα».

«Εκεί υπάρχουν βελτιωμένες πρόσφορες αλλά και μία άλλη αλλαγή: Εάν ένας παίκτης δεν τα πάει καλά, υπάρχει περίπτωση οι Chasers να του δώσουμε αρνητική προσφορά. Οι υπόλοιποι συμμετέχοντες θα πρέπει να συνυπολογίσουν ποιόν chaser έχουν, τις ερωτήσεις και άλλα», συμπλήρωσε.

«Πάντα οι παίκτες κερδίζουν ή χάνουν. Οι παίκτες ίσως νιώθουν μια πίεση γιατί ξέρουν ότι μπορούμε να απαντήσουμε περισσότερες ή πιο δύσκολες ερωτήσεις», κατέληξε ο Ηλίας Αλεξίου, ο οποίος υποσχέθηκε στο κοινό του The Chase μία έκπληξη.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024