Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«The Chase»: Η Μαρία Μπεκατώρου μας περιμένει στη δυναμική πρεμιέρα σήμερα στις 18.30 στο Mega

«The Chase»: Η Μαρία Μπεκατώρου μας περιμένει στη δυναμική πρεμιέρα σήμερα στις 18.30 στο Mega

Νέα κυνηγητά γνώσεων, ακόμα πιο γρήγορα και αγωνιώδη έρχονται από το απόγευμα της Δευτέρας 12 Σεπτεμβρίου στις οθόνες μας.  

Το επιτυχημένο «The Chase», που έδειξε τη δυναμική του με την περσινή του παρουσία στο πρόγραμμα του MEGA και έγινε αντικείμενο συζήτησης στα social media, επιστρέφει στο ίδιο ραντεβού του, καθημερινά στις 18:30, με νέες αναμετρήσεις.  

 Λίγο πριν τη φετινή πρεμιέρα του, ας δούμε τι είναι αυτό που κάνει το «The Chase» να ξεχωρίζει. Σε πρώτο πλάνο, η Μαρία Μπεκατώρου. Δεν είναι τυχαία η επιλογή της στην παρουσίαση του παιχνιδιού.

Διαβάστε επίσης: Φαίη Σκορδά: Εξώδικο για το «Πρωινό μας» πριν καν κάνει πρεμιέρα

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει μία μοναδική ικανότητα να ξεκλειδώνει τους παίκτες. Ο αυθορμητισμός της, η αμεσότητά της δημιουργούν άνεση και οικειότητα σε όποιον βρίσκεται δίπλα της αλλά και στο κοινό που την παρακολουθεί.  

Η φετινή πρεμιέρα του «The Chase» θα είναι ανατρεπτική

Θα δούμε και τους τέσσερις Chasers να αναμετρώνται με τους παίκτες, ένας με έναν κάθε φορά, σε «μονομαχίες» που θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη. 

Έπειτα, το «The Chase» δεν είναι ένα ακόμη παιχνίδι γνώσεων. Στο «The Chase» «γεννήτριες» των απαντήσεων είναι οι Chasers και μόνο. Οι παίκτες έχουν να αντιμετωπίσουν μυαλά και όχι μηχανές. Αυτό είναι που κάνει το παιχνίδι συναρπαστικό και ανεβάζει την αδρεναλίνη.

Οι τέσσερις Chasers, «Το Βουνό», «Το Γεράκι», «Η γυναίκα με τα μαύρα» και «Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής», έδειξαν πέρισυ το εύρος του γνωστικού τους πεδίου, πολλές φορές μάλιστα αμφισβητήθηκαν, αλλά στο τέλος πολλοί ήταν εκείνοι που υποκλίθηκαν στις γνώσεις τους. Άλλωστε, μπορεί να μοιάζουν παντογνώστες, αλλά όπως έχουν δηλώσει και οι ίδιοι έχουν τα τρωτά σημεία τους.  

Με ψυχραιμία και φυσικά γνώσεις οι παίκτες μπορούν να τους αντιμετωπίσουν. Μπορεί ο καθένας από τους τέσσερις παίκτες να «μάχεται» αρχικά μόνος του, αλλά στη συνέχεια πρέπει να λειτουργήσουν ως ομάδα με κοινό στόχο το έπαθλο, το οποίο μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 10.000 ευρώ. Η ευγενής άμιλλα κερδίζει.  

 

 

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024