Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έμιλι Ρατακόφσκι: Κατέθεσε αίτηση διαζυγίου - «Είναι ένας κατά συρροή απατεώνας»

Έμιλι Ρατακόφσκι: Κατέθεσε αίτηση διαζυγίου – «Είναι ένας κατά συρροή απατεώνας»

Το μοντέλο και ο παραγωγός ταινιών παντρεύτηκαν το 2018, σε μια τελετή στην οποία έδωσαν το «παρών» ελάχιστοι φίλοι τους.

Ανένδοτη είναι η Έμιλι Ρατακόφσκι, η οποία χωρίζει με τον σύζυγό της, Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ, καθώς όπως ισχυρίζεται την απάτησε.

Παρότι ο 41χρονος κινηματογραφικός παραγωγός της ζητά μια δεύτερη ευκαιρία, εκείνη αρνείται να τον δεχτεί πίσω.

Μάλιστα, δημοσίευμα της Page Six θέλει την 31χρονη να υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, στο Ανώτατο Δικαστήριο του Μανχάταν.

Το ίδιο δημοσίευμα σημειώνει, ότι το διαζύγιο του ζευγαριού δεν θα είναι εύκολο και πως «υπάρχουν πράγματα που πρέπει να εκδικαστούν».

Την απάτησε και της ζήτησε να τον δεχτεί πίσω

Η «βόμβα» για τον χωρισμό του ζευγαριού έσκασε τον Ιούλιο. Τα ρεπορτάζ τότε έγραψαν ότι το ζευγάρι τραβά χωριστούς δρόμους, μετά από τέσσερα χρόνια γάμου και έχοντας αποκτήσει ένα παιδί, λόγω απιστίας του Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ.

«Την απάτησε. Το έχει κάνει αρκετές φορές. Είναι ένας κατά συρροή απατεώνας», ανέφερε στη Page Six φίλος του ζευγαριού.

Ο παραγωγός μπορεί να κατάλαβε τα λάθη του και να την παρακάλεσε να τα ξαναβρούν αλλά εκείνη του είπε ένα μεγαλοπρεπές «όχι».

Πηγή από το περιβάλλον της Ρατακόφσκι δήλωσε στην ιστοσελίδα Page Six: «Ο Σεμπάστιαν την ικετεύει να του δώσει άλλη μια ευκαιρία αλλά η Ρατακόφσκι είναι ανένδοτη και δεν θα του δώσει καμία ευκαιρία. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, επειδή έψαξε μόνη της και ανακάλυψε ακόμα περισσότερες αηδίες που έκανε πίσω από την πλάτη της».

«Οι φίλοι τους λάτρευαν να τους βλέπουν στις εφημερίδες και στα πρωτοσέλιδα», αποκάλυψε μια άλλη πηγή.

Και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω ποια είναι η αλήθεια για τη συμπεριφορά του Σεμπάστιαν και δεν τον υπερασπίζομαι, αλλά ξέρω ότι είναι και οι δύο συγκλονισμένοι. Είναι τόσο λυπηρό».

«Όλοι ήταν πραγματικά ενθουσιασμένοι γι’ αυτούς, παντρεύτηκαν τόσο γρήγορα. Νομίζω ότι ο κόσμος δεν πίστευε ότι ο Σεμπάστιαν ήταν αρκετά καλός για την Έμιλι, αλλά εκείνη τον καταλάβαινε. Εκείνη είναι η απόλυτη γυναίκα, εκείνος είναι ένας ωραίος άντρας και είναι και οι δύο πολύ έξυπνοι», συμπλήρωσε.

Μέχρι στιγμής, κανένας από τους δύο δεν έχει αναφερθεί δημόσια στο ζήτημα του χωρισμού ή της απιστίας. Ωστόσο, η 31χρονη φάνηκε να επιβεβαιώνει τις φήμες κάνοντας like σε πολλά tweets που συζητούσαν τον χωρισμό της.

Η σχέση και ο γάμος

Το μοντέλο παντρεύτηκε τον παραγωγό ταινιών το 2018 σε μια τελετή στην οποία παρευρέθηκαν μόνο λίγοι από τους στενότερους φίλους τους. Τότε, ντύθηκε με ένα μουσταρδί κοστούμι από τα Zara και μαύρο καπέλο. Όπως είπε, δεν ένιωθε καλά φορώντας λευκά, καθώς «δεν είναι αγνή γυναίκα».

Αν και το ζευγάρι δεν αποκάλυψε ποτέ πολλά για τον γάμο του, η συγγραφέας του «My Body» είπε στο The Tonight Show με τον Jimmy Fallon ότι οι δυο τους έφτιαξαν μόνοι τους τα δικά τους δαχτυλίδια. Το βράδυ πριν πουν «I do», έλιωσαν μια ουγγιά χρυσού που αγόρασαν στην Chinatown της Νέας Υόρκης. «Είμαστε και οι δύο ενδιαφέροντα ανθρωπάκια, θα έλεγα», είχε πει εκείνη την εποχή.

Τρία χρόνια αργότερα, τον Μάρτιο του 2021, το ζευγάρι υποδέχτηκε τον γιο του, Σιλβέστερ Απόλλο. Το ζευγάρι είπε πως δεν ήθελαν να μάθουν το φύλο του μωρού επειδή θα ήταν στο χέρι του παιδιού να αποφασίσει πώς θα ταυτιστεί.

«Μας αρέσει να απαντάμε ότι δεν θα μάθουμε το φύλο μέχρι το παιδί μας να γίνει 18 και να μας ενημερώσει εκείνο τότε», είπε το όμορφο μοντέλο στη Vogue.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024