Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τομ Χανκς: Αυτός είναι ο λόγος που δεν συμμετείχε ποτέ σε ταινία της Marvel

Τομ Χανκς: Αυτός είναι ο λόγος που δεν συμμετείχε ποτέ σε ταινία της Marvel

Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός για την καριέρα του;

Τις σκέψεις του για τις ταινίες της Marvel, μοιράστηκε στο podcast «Happy Sad Confused», ο Τομ Χανκς λέγοντας ότι πιστεύει πως είναι «αρκετά καλές».

Παρά το γεγονός ότι εμφανίστηκε σε πολλά φιλμ της Disney, ο Αμερικανός ηθοποιός δεν έχει πρωταγωνιστήσει ποτέ σε ταινία του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel.

Απαντώντας σε ερώτηση στο podcast γιατί δεν μετακόμισε στο βασίλειο των υπερηρώων, ο Τομ Χανκς είπε ότι «εξ όσων γνωρίζει» δεν του ζητήθηκε ποτέ.

«Δύσκολο να γίνουν οι ταινίες»

«Είναι σαν ιερή αγελάδα», ανέφερε κατά τη διάρκεια της συζήτησης και όταν ο παρουσιαστής Τζος Χόροβιτς είπε ότι η Marvel και ο Χανκς φαίνεται να ταιριάζουν καλά, ο ηθοποιός είπε ότι ήθελε «να το αναλύσει λίγο».

«Υπάρχει περίοδος στον κινηματογράφο, στην οποία ένα πολύ συγκεκριμένο είδος ταινίας κυριαρχούσε στην αγορά;», αναρωτήθηκε.

«Θα μπορούσατε να πείτε τα φιλμ γουέστερν στη δεκαετία του ’50, εντάξει… Ας πάρουμε τα γουέστερν του Τζον Φορντ. Μπορούμε να πούμε ότι αυτό είναι το Σύμπαν των Γουέστερν του Τζον Φορντ. Δεν είναι τόσο διαφορετικό, ίσως, από το Κινηματογραφικό Σύμπαν των Ταινιών της Marvel», ανέφερε.

«Όταν κοιτάμε την εποχή των γουέστερν κατά τη δεκαετία του 1950, πάρα πολλά από αυτά δεν ήταν σπουδαία», σημείωσε συμπληρώνοντας ωστόσο: «δεν θέλεις να επικρίνεις καμία ταινία γιατί οι ταινίες είναι πολύ δύσκολο να γίνουν».

Ο Τομ Χανκς εκτίμησε ότι το μεγαλύτερο ερώτημα είναι πόσες οθόνες θα απομείνουν. «Νομίζω ότι υπάρχουν πάρα πολλές ταινίες που δεν χρειάζεται να προβληθούν σε κινηματογραφικές οθόνες», είπε.

Ο ηθοποιός εξήγησε ότι δεν έχει δει όλες τις ταινίες της Marvel, αλλά όσες έχει παρακολουθήσει τον έχουν κάνει να σκεφτεί.

«Υπάρχουν μερικοί σπουδαίοι ερμηνευτές εκεί και αυτοί οι άνθρωποι πραγματικά τα έδωσαν όλα», υπογράμμισε.

«Θα μπορούσα να πω ότι όλες είναι πολύ καλές. Είναι όλες αρκετά καλές», κατέληξε.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Sports in

Χωρίς Παπανικολάου στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός – Διαθέσιμος ο Γουόκαπ

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Βαρκελώνη για τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς με την Μπαρτσελόνα, χωρίς τον αρχηγό του Κώστα Παπανικολάου – Κανονικά στην αποστολή ο Τόμας Γουόκαπ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024