Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Μετά μην αναρωτιέστε γιατί δεν πάει τίποτα καλά στη ζωή σας»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Μετά μην αναρωτιέστε γιατί δεν πάει τίποτα καλά στη ζωή σας»

Δείτε τι έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό το μοντέλο

Μία μακροσκελή ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Δήμητρα Αλεξανδράκη, εκφράζοντας την οργή της για τα αρνητικά μηνύματα και σχόλια που δέχεται για όσα κάνει τόσο η ίδια, όσο και οι υπόλοιποι χρήστες.

Η μελαχρινή καλλονή παρά το γεγονός ότι είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και φροντίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για τα πάντα, έχει καταφέρει να κρατήσει ένα «μυστήριο» γύρω από το πρόσωπο του συντρόφου της, καθώς όπως είχε αποκαλύψει παλιότερα εκείνος δε θέλει τη δημοσιότητα.

Το τελευταίο διάστημα δέχεται συνεχώς μηνύματα για τον αγαπημένο της αλλά και για τον γάμο της, τον οποίο ανέβαλε την τελευταία στιγμή.

Η ίδια λοιπόν, με αφορμή διάφορα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω μας, θέλησε να εκφράσει δημοσίως την άποψή της.

Έγραψε συγκεκριμένα: «Γεννιέται ένας άνθρωπος, βρίζετε. Βαφτίζεται ένας άνθρωπος, βρίζετε, παντρεύεται ένας άνθρωπος βρίζετε, πεθαίνει ένα άνθρωπος συνεχίζετε να βρίζετε. Μετά μην αναρωτιέστε γιατί δεν πάει τίποτα καλά στη ζωή σας».

Η ανάρτησή της

«Δεν είναι τσάντα να σας τον δείξω»

Τις προηγούμενες ημέρες, η ίδια είχε ξεσπάσει ξανά κατά όσων δεν σέβονται το δικαίωμα του συντρόφου της για ιδιωτικότητα.

Σε ποστ της ανέφερε χαρακτηριστικά: «Επειδή το 80% των ερωτήσεων είναι πότε παντρεύομαι και γιατί δεν δείχνω τον σύντροφό μου θα σας απαντήσω ότι πρώτον δεν είναι τσάντα και δεύτερον γιατί έχει να κάνει με προσωπική ζωή.

Κάτι που δεν θέλω να εκθέσω, είναι κάτι ιερό, κάτι όμορφο και δεν θέλω να το χαλάσω. Δεν μπορείτε να το σεβαστείτε; Σκεφτείτε κάποιον να σας πιέζει για κάτι που δεν θέλετε να το κάνετε. Μπείτε στη θέση μου σας παρακαλώ».

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024