Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βγάζει 20.000 ευρώ τον μήνα στο OnlyFans χάρη... στις τριχωτές μασχάλες της - Την αποκαλούν «θεά»

Βγάζει 20.000 ευρώ τον μήνα στο OnlyFans χάρη… στις τριχωτές μασχάλες της – Την αποκαλούν «θεά»

Δεν την νοιάζουν τα αρνητικά σχόλια που δέχεται...

Έναν… μάλλον πρωτότυπο τρόπο έχει βρει η 20χρονη Cherry προκειμένου να βγάζει τα προς το ζην. Και δεν βγάζει απλά έναν μισθό, αλλά… πάνω από 20.000 ευρώ τον τον μήνα μέσα από το OnlyFans.

Πώς το καταφέρνει αυτό; Με το να μην ξυρίζεται στις μασχάλες! Η 20χρονη αμφισβητεί τα πρότυπα των φύλων και έτσι πλέον δεν ξυρίζεται όπως συνηθίζει να κάνει η πλειοψηφία των γυναικών.

Πώς πήρε την απόφαση

Πήρε αυτή την απόφαση από ένα μάθημα κοινωνιολογίας που παρακολουθούσε στο κολέγιο.

«Μαθαίναμε για τις κοινωνικές νόρμες των φύλων και πώς συγκεκριμένες δραστηριότητες και χαρακτηριστικά μαθαίνονται μέσω της κοινωνικοποίησης με την πάροδο του χρόνου. Αυτό με έβαλε σε σκέψεις για το πώς μεγαλώνοντας η οικογένειά μου μού έλεγε πάντα να ξυρίζομαι, όπως και οι συμμαθητές μου, κάτι που έκανα για χρόνια» λέει στη New York Post.

Και με αυτή τη σκέψη στο μυαλό ετοιμαζόταν ένα βράδυ για ένα ραντεβού όταν της καρφώθηκε η ιδέα ότι το αγόρι που θα συναντούσε δεν θα αναγκαζόταν να κάνει το ίδιο τελετουργικό με εκείνη πριν τη ρομαντική έξοδό τους. «Γι’ αυτό δεν ξυρίστηκα. Δεν θα μετανιώσω ποτέ αυτή την απόφαση» υποστηρίζει.

Αποφάσισε λοιπόν να φτιάξει ένα λογαριασμό στο OnlyFans και να πουλάει φωτογραφίες της με αξύριστες μασχάλες. Τώρα η «Cherry the Mistress» όπως είναι το ψευδώνυμό της κερδίζει 20.000 δολάρια το μήνα, ποσό 20 φορές αυξημένο από τον μισθό που κέρδιζε ως barista.

Όπως ήταν αναμενόμενο παραιτήθηκε από τη δουλειά της και έκανε τη συνδρομητική πλατφόρμα ερωτικού περιεχομένου την κύρια απασχόλησή της. «Μου άρεσε πάντα να εκφράζομαι με σέξι τρόπο» λέει στη βρετανική εφημερίδα και προσθέτει ότι δουλεύει 12-14 ώρες τη μέρα, 7 μέρες την εβδομάδα απλά επειδή της αρέσει.

Καθημερινά η 20χρονη ενημερώνει όλα τα social media που έχει, τραβάει φωτογραφίες και βίντεο για τους συνδρομητές του OnlyFans αλλά και για τους πελάτες που πληρώνουν για premium περιεχόμενο. Συχνά επίσης πουλά χρησιμοποιημένα προσωπικά της αντικείμενα, όπως τα εσώρουχά της.

«Με εκφόβιζαν για τη μεγάλη μου κοιλιά, αλλά τώρα βγάζω 12.000 δολάρια το μήνα τρώγοντας στην κάμερα. Συχνά μου λένε πόσο πολύ τους αρέσει που δεν ξυρίζομαι και πόσο το σώμα μου είναι φυσικά καμπυλωτό και τριχωτό, κάτι που δεν βλέπουν πολύ συχνά» υποστήριξε, προσθέτοντας ότι ζητούν να δουν τον «τεράστιο θάμνο και τις τριχωτές μασχάλες» λέει χαρακτηριστικά η 20χρονη.

Τα άσχημα σχόλια

Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που κατακεραυνώνουν την εμφάνισή της. «Συνήθως δέχομαι σχόλια μίσους από άνδρες, και περιστασιακά από κάποιες γυναίκες, που με αποκαλούν αηδιαστική, καθόλου θηλυκή, και κάποιες άνδρα επειδή έχω τρίχες στο σώμα. Μου έχουν επίσης πει να ξυριστώ και ότι θα είμαι για πάντα μόνη και θα πεθάνω μόνη – κάτι που είναι αστείο γιατί βγαίνω με τον σύντροφό μου εδώ και πολλά χρόνια» αναφέρει.

Τα σχόλια από τους haters είχαν αρχικά αντίκτυπο στην ψυχική υγεία της Cherry, τώρα όμως αρνείται να μπλέξει με τα trolls.

«Αισθάνομαι πολύ πιο ασφαλής με τον εαυτό μου», είπε και απέδωσε τα εύσημα στους θαυμαστές της που τη βοήθησαν να συνειδητοποιήσει τις δυνατότητές της. «Με κάνουν να αισθάνομαι τόσο σέξι και γεμάτη αυτοπεποίθηση για αυτό που είμαι» καταλήγει.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024