Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μοντέλο καταγγέλλει ότι το OnlyFans της καταστρέφει τις σχέσεις – «Έχω 5 χρόνια να κάνω σεξ»

Μοντέλο καταγγέλλει ότι το OnlyFans της καταστρέφει τις σχέσεις – «Έχω 5 χρόνια να κάνω σεξ»

«Οι άντρες με θεωρούν εύκολη»

Μπορεί η καριέρα της στο OnlyFans να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και να της αποφέρει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια, όμως τα πράγματα στην προσωπική της ζωή… πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο!

Ο λόγος για την Fenella Fox, η οποία περιγράφει τις τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στις προσωπικές της σχέσεις εξαιτίας του OnlyFans.

«Οι άντρες με θεωρούν εύκολη»

Σύμφωνα με την New York Post, το OnlyFans της χαλάει τα ραντεβού καθώς οι άνδρες τη θεωρούν «εύκολη». «Λατρεύω τη δουλειά μου αλλά η επιτυχία έχει και ένα τίμημα, που σε αυτή την περίπτωση το πληρώνει η προσωπική μου ζωή» λέει χαρακτηριστικά η Fenella Fox.

Η νεαρή έχει 118.000 followers στο Instagram και σχεδόν 190.000 στο TikTok και βγάζει 200.000 δολάρια το χρόνο.

@fenellascorner someone requested i eat a really cheesy pizza so did 😚 #pizzafreakz ♬ Sunroof – Nicky Youre & dazy

Η 28χρονη δήλωσε ότι ακολουθεί έναν αυστηρό κανόνα και δεν κάνει σεξ πριν από το τρίτο ραντεβού, αλλά οι περισσότεροι άνδρες με τους οποίους βγαίνει δείχνουν «ανυπόμονοι» να φτάσουν στην κρεβατοκάμαρα.

«Μου αρέσει να κάνω σεξ -για την ακρίβεια είμαι στα όρια της απελπισίας- αλλά έχω να κάνω πέντε χρόνια γιατί οι άνδρες δεν περιμένουν μέχρι το τρίτο ραντεβού επειδή θεωρούν ότι θα πέσω στο κρεβάτι από το πρώτο λεπτό εξαιτίας της δουλειάς μου» λέει η Fenella Fox.

Όπως εξηγεί, δεν αποκαλύπτει τον «κανόνα του τρίτου ραντεβού» στους άνδρες επειδή θέλει να δει πώς θα λειτουργήσουν χωρίς να το ξέρουν. «Νομίζω ότι στο μυαλό τους είμαι ένα τρόπαιο και όταν καταλαβαίνουν ότι δεν είναι τόσο εύκολο να το κατακτήσουν, τα παρατάνε» υποστηρίζει.

Η Fox θυμάται ένα ραντεβού της, μετά το τέλος του οποίο εκείνη και ο συνοδός της πήγαν στο διαμέρισμά της και όταν του είπε ότι δεν επρόκειτο να κάνουν σεξ, ο τύπος σηκώθηκε και έφυγε. «Με κοίταξε στα μάτια και μου είπε ‘δεν μου αρέσεις πια’» λέει χαρακτηριστικά.

Η Fox, η οποία έχει επίσης δοκιμάσει να βρει το έτερον ήμισυ μέσω εφαρμογών γνωριμιών, δήλωσε ότι η πίεση της κοινωνίας να βρει «τον έναν» είναι κουραστική. «Υπάρχει τόσο μεγάλη πίεση για τις γυναίκες να βρουν “τον έναν” – ή οι άνδρες υποθέτουν ότι επειδή πλησιάζουμε τα 30 θέλουμε γάμο και παιδιά – αλλά εγώ θα ήθελα απλώς να κάνω καλό σεξ» εξομολογείται η Fox στο Jam Press.

«Ωστόσο, δεν μου αρέσουν οι περιπέτειες της μιας βραδιάς. Οι άνδρες δεν φαίνεται να έχουν την υπομονή να με γνωρίσουν» καταλήγει απογοητευμένη.

Sports in

Αναποφάσιστος ο Λεμπρόν – Οι σκέψεις για το μέλλον του (vid)

Ο Λεμπρόν Τζέιμς μετά την ήττα-αποκλεισμό από τους Νάγκετς εμφανίστηκε αναποφάσιστος για το μέλλον του στους Λέικερς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024