Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δήμητρα Αλεξανδράκη για τον σύντροφό της: «Δεν είναι τσάντα να σας τον δείξω»

Δήμητρα Αλεξανδράκη για τον σύντροφό της: «Δεν είναι τσάντα να σας τον δείξω»

H μελαχρινή καλλονή έχει σεβαστεί την προσωπική απόφαση του συντρόφου της να απέχει από τη δημοσιότητα και αυτός είναι ο λόγος που μέχρι σήμερα ακόμη δεν γνωρίζουμε ποιος είναι.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αντάλλαξε βέρες με τον αγαπημένο της τα Χριστούγεννα, ενώ πέρυσι το καλοκαίρι δημοσίευσε μία φωτογραφία με το μονόπετρο που της χάρισε.

«Ο άνδρας των ονείρων μου… ο καλύτερος φίλος μου… την ημέρα των 31 γενεθλίων μου, μου ζήτησε να τον παντρευτώ, να μας ευλογήσει ο Θεός να δημιουργήσουμε την δική μας οικογένεια! Νιώθω τόσο ευλογημένη και ευτυχισμένη γιατί απλά είσαι εσύ μοναδικέ μου, αληθινά ένα σπάνιο γνήσιο αρσενικό!», είχε γράψει η Δημήτρα Αλεξανδράκη κάτω από τη φωτογραφία με το δαχτυλίδι.

Διαβάστε επίσης: Λεονάρντο Ντι Κάπριο χωρίζει με την Καμίλα Μορόνε μετά από 4 χρόνια

Παρά το γεγονός ότι είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και φροντίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για τα πάντα, έχει καταφέρει να κρατήσει ένα «μυστήριο» γύρω από το πρόσωπο του συντρόφου της, καθώς όπως είχε αποκαλύψει παλιότερα εκείνος δε θέλει τη δημοσιότητα.

Τι απαντά στις ερωτήσεις των followers

Σήμερα η ίδια αποφάσισε να κάνει ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και δέχτηκε άπειρες ερωτήσεις για τον σύντροφό της. Αυτό είχε ως συνέπεια να ξεσπάσει κατά όσων δεν σέβονται το δικαίωμά του για ιδιωτικότητα.

«Επειδή το 80% των ερωτήσεων είναι πότε παντρεύομαι και γιατί δεν δείχνω τον σύντροφό μου θα σας απαντήσω ότι πρώτον δεν είναι τσάντα και δεύτερον γιατί έχει να κάνει με προσωπική ζωή. Κάτι που δεν θέλω να εκθέσω, είναι κάτι ιερό, κάτι όμορφο και δεν θέλω να το χαλάσω.

Δεν μπορείτε να το σεβαστείτε; Σκεφτείτε κάποιον να σας πιέζει για κάτι που δεν θέλετε να το κάνετε. Μπείτε στη θέση μου σας παρακαλώ» τόνισε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024