Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρόφιμα σε ωφελούμενους του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας μοίρασαν ο Δήμαρχος Ιλίου και η Υφυπουργός Εργασίας

Τρόφιμα σε ωφελούμενους του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας μοίρασαν ο Δήμαρχος Ιλίου και η Υφυπουργός Εργασίας

Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα επισκέφτηκε σήμερα τη δομή διανομής του προγράμματος του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους απόρους στο Ίλιον και μαζί με τον Δήμαρχο Νίκο Ζενέτο μοίρασαν συμβολικά τρόφιμα.

Τρόφιμα σε ωφελούμενους του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) στον Δήμο Ιλίου μοίρασαν ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος και η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα, η οποία επισκέφθηκε για τον σκοπό αυτό τη Δομή διανομής του προγράμματος.

Ο Δήμαρχος Ιλίου έκανε λόγο για συμβολική επίσκεψη, χαρακτήρισε σημαντικό κάθε πρόγραμμα που υλοποιείται σε επίπεδο Δήμων με στόχο την ανακούφιση της φτώχειας και την κοινωνική ενσωμάτωση των ευάλωτων ομάδων και ευχαρίστησε ιδιαίτερα την κα. Συρεγγέλα για την ευαισθησία με την οποία προσεγγίζει συνολικά τέτοια θέματα.

Παρόντες στη διανομή ήταν επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου Ιωάννης Χαραλαμπόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Νίκη Βομπιράκη, Άρης Τσιμόγιαννης, Γιώργος Φραγκάκης, οι εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι Ευλαλία Γκιώνη, Ιωάννης Βέργος, Φώτης Μαρκόπουλος, ο Γ.Γ. του ΑΣΔΑ Θεόδωρος Αρβανίτης, καθώς επίσης υπηρεσιακά στελέχη του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων & Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) και του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ).

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024