Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζούλια Ρόμπερτς: Το μήνυμα που «μεταφέρει» το φόρεμά της

Τζούλια Ρόμπερτς: Το μήνυμα που «μεταφέρει» το φόρεμά της

Ο συμβολισμός πίσω από την εμφάνισή της για την πρεμιέρα του «Ticket to Paradise». Το μήνυμα αγάπης που έστειλε η Χολιγουντιανή ηθοποιός.

Με τον Τζορτζ Κλούνεϊ στο πλευρό της, η Τζούλια Ρόμπερτς παρακολούθησε την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Ticket To Paradise» στο Odeon Luxe Leicester Square στο Λονδίνο. Ντυμένη με χειροποίητο φόρεμα Alexander McQueen, η Ρόμπερτς κυριάρχησε στο κόκκινο χαλί, κάνοντας το σύνολό της ένα από αυτά που θα θυμόμαστε.

Η ηθοποιός του «Pretty Women» φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα με σχέδια, βαθύ ντεκολτέ και ουρά, στολισμένο με ασημένιες χάντρες που έπαιρναν το σχήμα καρδιών, λουλουδιών και γραμμάτων. Πάνω από το στολισμένο ρούχο, η Roberts φόρεσε ένα μαύρο σακάκι, το οποίο «έντυσε» ιδανικά το σύνολο, δίνοντας στο φόρεμα μια έξυπνη νότα σε στυλ κοστούμι.

REUTERS/May James

REUTERS/May James

REUTERS/May James

Το φόρεμα ήταν κεντημένο με κρυστάλλινα μοτίβα με τα αρχικά «JR + DM», προς τιμήν του συζύγου της Ντάνιελ Μόντερ, με το έτος 2002 για την ημερομηνία του γάμου τους και με τα αρχικά των παιδιών του ζευγαριού, Χέιζερ, Φινέας και Χένρι, συνοδευόμενα από τη λέξη «αγάπη».

Η Ρόμπερτς πρόσθεσε ελάχιστα αξεσουάρ, ένα ζευγάρι ασημένια κρεμαστά σκουλαρίκια και ένα ασορτί μαύρο διαμάντι σε δαχτυλίδι. Η ηθοποιός χτένισε τις σκούρες μπούκλες της σε χωρίστρα στη μέση με πυκνές μπούκλες που πλαισίωναν το πρόσωπό της, ενώ το μακιγιάζ της ήταν φυσικό, με αποκορύφωμα τα smokey eyes, μια πινελιά ρουζ και ένα ροζ nude ματ κραγιόν στα χείλη.

Παρόλο που τα παπούτσια της δεν φαίνονται, γνωρίζουμε ότι η Ρόμπερτς προτιμά τα πιο άνετα και κομψά στυλ. Οι επιλογές παπουτσιών της αγαπημένης του Χόλιγουντ συχνά κυμαίνονται μεταξύ μποέμικου, σύγχρονου και edgy ύφους. Από πέδιλα με πλατφόρμες Ferragamo μέχρι μπότες Ugg, δίνοντας προτεραιότητα στην ευκολία και την άνεση. Ωστόσο, την έχουμε δει και με τις μπότες Chelsea του Valentino ή του Alexander McQueen, τα σανδάλια Frankie4 και τα mules του Gucci.

Στο κόκκινο χαλί, η Ρόμπερτς φοράει συχνά διακοσμημένες γόβες με μύτη, σανδάλια με λουράκια και μπότες μέχρι τον αστράγαλο από σχεδιαστές όπως οι Christian Louboutin, Prada και Chloe Gosselin.

Το «Ticket to Paradise» είναι μια ρομαντική κομεντί σε σκηνοθεσία του Ολ Πάρκερ και σενάριο των Πάρκερ και Ντάνιελ Πίπσκι. Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Τζούλια Ρόμπερτς, οι οποίοι είναι και οι παραγωγοί της. Η ταινία δείχνει ένα διαζευγμένο ζευγάρι να συνεργάζεται και να ταξιδεύει στο Μπαλί για να εμποδίσει την κόρη τους να κάνει το ίδιο λάθος που νομίζουν ότι έκαναν και οι ίδιοι πριν από 25 χρόνια.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024