Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα μυστικά της Τζούλια Ρόμπερτς για νεανικό δέρμα

Τα μυστικά της Τζούλια Ρόμπερτς για νεανικό δέρμα

Στα 52 της η Τζούλια Ρόμπερτς παραμένει... pretty woman

Κατά τη διάρκεια του 2019, η Τζούλια Ρόμπερτς έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις με το αψεγάδιαστο, νεανικό πρόσωπό της. Είτε πρόκειται για τις Χρυσές Σφαίρες είτε για καθημερινές εξόδους που απαθανάτισαν οι φωτορεπόρτερς, η 52χρονη ηθοποιός δείχνει πάντα υπέροχη.

Το ανεπιτήδευτο μακιγιάζ έχει γίνει το σήμα κατατεθέν της Τζούλια Ρόμπερτς τα τελευταία χρόνια, με τους απανταχού θαυμαστές της να απορούν πώς καταφέρνει να δείχνει τόσο λαμπερή στα 52 της χρόνια.

Ενώ έχει στο πλευρό της τους καλύτερους δερματολόγους του Χόλιγουντ, όπως άλλωστε κάθε σταρ του βεληνεκούς της, η Τζούλια Ρόμπερτς ακολουθεί μια απλή τακτική για να διατηρείται νέα.

Η ρουτίνα περιποίησης δέρματος της Τζούλια Ρόμπερτς

Δεδομένου ότι παραμένει το ίδιο διάσημη με τη δεκαετία του ’90 που πρωταγωνίστησε στην ταινία «Pretty Woman», η Τζούλια Ρόμπερτς έχει καταφέρει να αποφύγει την πρώιμη γήρανση χάρη σε μερικές σωστές συνήθειες.

Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, το μυστικό της για να αποφεύγει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων είναι η αντηλιακή της κρέμα, την οποία εφαρμόζει καθημερινά.

«Ως ένας υπεύθυνος γονιός με τρία παιδιά που αγαπούν να περνούν χρόνο έξω, βασίζομαι σε μια καλή αντηλιακή κρέμα», έχει δηλώσει σχετικά.

Επίσης, η Τζούλια Ρόμπερτς δηλώνει φανατική οπαδός της ενυδατικής κρέμας, στην οποία ορκίζεται κάθε σταρ που έχει περάσει τα 50.

View this post on Instagram

💖☀️💖☀️💖

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

Όπως όλες οι ηθοποιοί, έτσι και η Τζούλια Ρόμπερτς επιβαρύνει συχνά το δέρμα της με βαρύ μακιγιάζ. Ωστόσο, φροντίζει πάντα να απομακρύνει και το παραμικρό ίχνος make up προτού ξαπλώσει στο κρεβάτι της, ενώ προσπαθεί να εφαρμόζει προϊόντα περιποίησης και κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Πολλοί μπορεί να βιαστούν να ισχυριστούν ότι η Τζούλια Ρόμπερτς οφείλει το λαμπερό δέρμα της στο Botox, η ίδια ωστόσο το αρνείται κατηγορηματικά.

View this post on Instagram

Faux Boom Friday. 💇🏼💖💁🏼‍♀️

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024