Ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός και νυν αρχηγός του κόμματος Φόρτσα Ιτάλια, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, δήλωσε σήμερα σε εκπομπή της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης Rai, ότι «μαζί με την Άνγκελα Μέρκελ θα μπορούσε να προσπαθήσει να αναλάβει διαμεσολάβηση με τον Πούτιν».
«Στην φάση αυτή, δεν βλέπω να υπάρχει καμία οικονομική απώλεια για τον Πούτιν. Πιστεύω ότι είναι σε θέση να αντέξει τις κυρώσεις και την υιοθέτηση του πλαφόν στην τιμή του φυσικού αερίου, αλλά στηρίζω την θέση της Ευρωπαϊκής Ένωσης», ανέφερε ο Ιταλός μεγιστάνας και πρώην πρωθυπουργός.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.