Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ερντογάν: «Η Δύση ακολουθεί πολιτική προκλήσεων απέναντι στη Ρωσία»

Ερντογάν: «Η Δύση ακολουθεί πολιτική προκλήσεων απέναντι στη Ρωσία»

Ο Τούρκος πρόεδρος υποστήριξε ότι «η Δύση ακολουθεί πολιτική προκλήσεων απέναντι στη Ρωσία».

Στο πλευρό του Βλαντιμίρ Πούτιν στέκεται ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος σε πρόσφατες δηλώσεις του ανέφερε ότι δεν βρίσκει σωστή τη στάση της Δύσης απέναντι στη Μόσχα σε ό,τι αφορά την ενεργειακή κρίση και τις κυρώσεις.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του στο Βελιγράδι, ο Τούρκος πρόεδρος υποστήριξε ότι «η Δύση ακολουθεί πολιτική προκλήσεων απέναντι στη Ρωσία».

Μην υποτιμάτε τη Ρωσία

Ανέφερε επίσης ότι η Ρωσία δεν είναι μια χώρα που πρέπει να υποτιμάται. Επέμεινε, δε, ότι η Τουρκία ακολουθεί ισορροπημένη πολιτική μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας για την επίλυση της κρίσης.

Ο πόλεμος Ουκρανίας – Ρωσίας «δεν φαίνεται να τελειώνει σύντομα», ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος, προσθέτοντας: «Λέω σε όσους υποτιμούν τη Ρωσία, κάνετε λάθος».

Υπενθυμίζεται ότι και χθες, ο Τούρκος πρόεδρος εξέφρασε τη στήριξή του στον Ρώσο ομόλογό του για τα μέτρα που έχει πάρει με το φυσικό αέριο ως αντίδραση στις ευρωπαϊκές κυρώσεις.

«Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με το φυσικό αέριο. Η Ευρώπη θερίζει ό,τι σπέρνει. Η στάση και οι κυρώσεις της Ευρώπης εναντίον του κ. Πούτιν έφεραν αναπόφευκτα τον Πούτιν στο σημείο να πει “αν το κάνεις αυτό, θα το κάνω έτσι”. Νομίζω ότι η Ευρώπη θα περάσει αυτόν τον χειμώνα με σοβαρά προβλήματα, δεν έχουμε τέτοιο πρόβλημα», είπε.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024