Ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού και νυν του Ερυθρού Αστέρα αποχώρησε με πρόβλημα από τη χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στο Ισραήλ.
Οι εξετάσεις έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση και δε θα προλάβει να είναι στη διάθεση του Σβέτισλαβ Πέσιτς πριν από το τέλος της διοργάνωσης.
Έτσι, οι Σέρβοι θα αναγκαστούν να συνεχίσουν στο τουρνουά με 11 παίκτες, καθώς η διοργάνωση δεν επιτρέπει την αντικατάσταση σε περίπτωση τραυματισμού.
Ο Νέντοβιτς αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και πριν από την έναρξη του EuroBasket και πρόλαβε οριακά να μπει στη δωδεκάδα της Σερβίας, ενώ όσο πρόλαβε να αγωνιστεί είχε 6 πόντους, 1,8 ασίστ και 1,3 ριμπάουντ σε 13 λεπτά κατά μέσον όρο.
Ο Ολυμπιακός μπορεί να βρίσκεται μια ανάσα από τον Ζαν Μοντέρο, όπως αναφέρουν στο εξωτερικό, όμως φέρεται να ενδιαφέρεται και για την περίπτωση του Μπράξτον Κι