Η εθνική μας ομάδα μπάσκετ, με μπροστάρη τον τρομερό και φοβερό Γιάννη Αντετοκούνμπο, σκόρπισε με 99-79 την Ουκρανία και σφράγισε την πρωτιά στον Γ’ όμιλο του EuroBasket 2022.
Οι εμφανίσεις του Greek Freak έχουν κάνει τους πάντες να παραμιλούν, με τον Λούκα Ντόντσιτς μάλιστα να κάνει μια φοβερή δήλωση.
Συγκεκριμένα, ο σλοβένος σούπερ σταρ, σε ερώτηση για το ποιος πιστεύει ότι θα πετύχει τους περισσότερους πόντους στη διοργάνωση, απάντησε ξεκάθαρα:
«Θα πόνταρα στον Γιάννη. Γιατί; Επειδή είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο».
Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να σηκώσει το FIBA Europe Cup και πάει στη χώρα των Βάσκων για να υπερασπιστεί το +6 της Πυλαίας, στον επαναληπτικό τελικό (21:00).
Οι Σαν Αντόνιο Σπερς νίκησαν για τέταρτη φορά τους Μπλέιζερς και πέρασαν στους ημιτελικούς της Δυτικής Περιφέρειας του NBA, την ώρα που οι Σίξερς νίκησαν τους Σέλτικς στη Βοστώνη και μείωσαν σε 3-2.