Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Galaxy Z Fold4 και Galaxy Z Flip4: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τα ολοκαίνουργια smartphones της Samsung

Galaxy Z Fold4 και Galaxy Z Flip4: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τα ολοκαίνουργια smartphones της Samsung

Ανακαλύψτε τα νέα foldable smartphone που προσαρμόζονται στον κόσμο σας

Θέλετε ένα smartphone που να διπλώνει και να χωρά στην τσέπη σας, ή ένα κινητό που όταν ξεδιπλώνεται μετατρέπεται σε τάμπλετ;.

Τα νέα foldable τηλέφωνα της Samsung έχουν μεγαλύτερη αυτονομία, πιο ανθεκτικές οθόνες και καλύτερες κάμερες και φυσικά έχουν βελτιωμένα χαρακτηριστικά από τις προηγούμενες εκδόσεις των αντίστοιχων smartphone της εταιρείας.

Το Samsung Galaxy Z Fold 4 και το Galaxy Z Flip 4 είναι αρκετά διαφορετικές συσκευές. Αμφότερα διαθέτουν ταχύτερους, πιο αποδοτικούς επεξεργαστές Snapdragon 8+ Gen 1, ενώ και τα δύο τηλέφωνα έχουν «45% πιο ανθεκτικό» πάνελ κύριας οθόνης.

Αν σκοπεύετε να αγοράσετε λοιπόν ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο, ποιο πρέπει να επιλέξετε: το Flip 4 ή το Fold 4;

Ανακαλύψτε αυτό που προσαρμόζεται στον κόσμο σας και αποκτήστε το μέσα από το SHOPFLIX.gr επιλέγοντας παράλληλα και τα κατάλληλα αξεσουάρ για το νέο σας κινητό.

Ολα θα φτάσουν άμεσα στην πόρτα σας, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκετε, χάρη στις σταθερά έγκαιρες και αξιόπιστες παραδόσεις της πλατφόρμας.

Πριν την τελική σας απόφαση, ας ρίξουμε μια ματιά στα βασικά χαρακτηριστικά κάθε συσκευής και ελπίζουμε να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε ποια είναι η σωστή επιλογή για εσάς.

Δώσε βάση στο μέγεθος

Το Samsung Galaxy Z Fold 4 και το Galaxy Z Flip 4 είναι αρκετά διαφορετικές συσκευές. Το Z Fold 4 είναι πολύ μεγαλύτερο και για όσους θέλουν ένα αναδιπλούμενο κινητό που προσφέρει μεγαλύτερη οθόνη όταν ξεδιπλώνεται, ενώ το Z Flip 4 είναι για εκείνους που θέλουν μια κανονική οθόνη όταν ξεδιπλώνεται αλλά σε μικρότερη και πιο τσέπης μορφή όταν είναι διπλωμένη.

Είναι σίγουρα εξαιρετικό για επαγγελματίες και δυναμικούς χρήστες Android, που θέλουν πραγματικά να αρχίσουν να χρησιμοποιούν το τηλέφωνό τους για κάτι περισσότερο από απλά βασικά στοιχεία τηλεφώνου. Το Samsung Galaxy Z Fold 4 μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως tablet, και ίσως ακόμη και ως υπολογιστή! Περισσότερη οθόνη σημαίνει περισσότερες και μεγαλύτερες εφαρμογές κάθε φορά, καθώς και καλύτερη εμπειρία παρακολούθησης βίντεο και παιχνιδιού.

Το Galaxy Z Flip 4 από την άλλη είναι ένα μικρό, τετράγωνο και σε σχήμα σάντουιτς που ξεδιπλώνεται σε ένα smartphone κανονικού μεγέθους. Δεν γίνεται μεγαλύτερο από το μέσο τηλέφωνο, αντίθετα γίνεται μικρότερο όταν δεν το χρησιμοποιείτε.

Είναι ιδανικό για ροή περιεχομένου βίντεο, εργασία με έγγραφα και άνοιγμα πολλαπλών εφαρμογών ταυτόχρονα.

Ανοιχτό βιβλίο

Το Z Fold 4 είναι σαν  βιβλίο», επειδή μπορείτε να το ξεδιπλώσετε ακριβώς όπως ένα βιβλίο και να αποκαλύψετε τη μεγάλη εσωτερική οθόνη AMOLED 7,6 ιντσών, η οποία είναι επίσης 120 Hz. Χάρη στον επεξεργαστή 4nm απολαμβάνετε ομαλές επιδόσεις σε όλες τις εφαρμογές, αναβαθμισμένη επεξεργασία ΑΙ για καλύτερη διαχείριση μπαταρίας και εξαιρετική ποιότητα νυχτερινών λήψεων. Κάντε multitasking και παίξε απαιτητικά παιχνίδια χωρίς καθυστερήσεις και όλα αυτά σε ταχύτητες 5G.

Διαχωρίστε τη μεγάλη οθόνη σε τρία παράθυρα που εκτελούνται ταυτόχρονα και ανοίξτε ακόμη περισσότερες εφαρμογές σε αναδυόμενα παράθυρα. Αποθηκεύστε ομάδες εφαρμογών στην γραμμή εργαλείων και ανοίξτε τις αργότερα για παρακολούθηση βίντεο, chat και πολλά άλλα, όλα ταυτόχρονα. Το smartphone προσφέρει παραγωγικότητα επιπέδου υπολογιστή, αλλά διπλώνει στην παλάμη σου για απόλυτη φορητότητα.

Στα συν του η ανθεκτικότητα στο νερό: Εχει πιστοποίηση IPX8 και μπορεί να παραμείνει σε βάθος 1,5 μέτρου νερού για έως και 30 λεπτά, χωρίς καν να διακόψετε το live stream.

Αποκτήστε το από 1.776,46 €

Η ευλυγισία είναι ατού

Με το Samsung Galaxy Z Flip4 σίγουρα θα τραβήξετε τα βλέμματα των άλλων γύρω σας. Διαθέτει εντυπωσιακό σχεδιασμό και χρώματα που θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα. Αποτελεί ένα smartphone 3,4″ πλήρους μεγέθους που διπλώνει για να χωρά και σε μικρές τσέπες.

Η οθόνη 6,7 ίντσες του Galaxy Z Flip4, είναι μια καθηλωτική οθόνη Dynamic AMOLED 2X με ανάλυση Full HD+ (2640×1080), που προσφέρει πλούσια χρώματα ακόμη και κάτω από το φως του ήλιου. Έχει εξαιρετικά ομαλό scrolling και μεταβάσεις οθόνης με λιγότερες σκιές, αυτόματη βελτιστοποίηση του ρυθμού ανανέωσης με βάση το περιεχόμενο.

Βγάλτε φωτογραφίες με το σύστημα 2 καμερών: δύο φακούς 12MP & 12MP στο πίσω μέρος και έναν 10MP στο εσωτερικό. To Galaxy Z Flip 4 θα σας καθηλώσει με τον ρεαλιστικό ήχο του με 1.5x πιο πλούσιο, πιο δυνατό ήχο με τα stereo ηχεία και 360° surround ήχος με τον ήχο Dolby ATMOS. Τραβήξτε εύκολα φωτογραφίες και βίντεο στη λειτουργία Flex, η οποία σας επιτρέπει να ανοίξετε την οθόνη, να προσαρμόσετε τη γωνία και στη συνέχεια, να τραβήξετε μια ομαδική selfie χωρίς χέρια.

Οι γρατζουνιές και τα χτυπήματα ανήκουν στην καθημερινότητα των smartphones. Το εξωτερικό και το πίσω κάλυμμα στο Galaxy Z Flip4 5G είναι φτιαγμένο από το πιο δυνατό Gorilla Glass σε Galaxy Z μέχρι στιγμής: το Corning Gorilla Glass Victus+

Αποκτήστε το από 1.071,45€

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να περιηγηθείτε στον κόσμο της Samsung και να ανακαλύψετε όλα τις μοντέλα διαλέγοντας το κατάλληλο για σας.

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024