Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
5 κορυφαία gadgets για hi-tech μαθητές

5 κορυφαία gadgets για hi-tech μαθητές

Όλα τα σύγχρονα εφόδια που χρειάζεται το παιδί για να δώσει τον καλύτερό του εαυτό

Τι δουλειά έχει ένα tablet στη λίστα με τα σχολικά; Κι όμως, η παρουσία του εκεί όχι απλώς δεν είναι υπερβολική, αλλά καθώς ο κόσμος μας γίνεται όλο και περισσότερο ψηφιακός, πιθανότατα είναι πιο απαραίτητο στους μικρούς και μεγαλύτερους μαθητές από το διορθωτικό ή την ξύστρα. Φυσικά, το ίδιο ισχύει και για πολλά ακόμη gadgets, ικανά να ενισχύσουν τις γνώσεις των παιδιών, να διευκολύνουν το διάβασμά τους, αλλά και να τα γεμίσουν ενθουσιασμό.

Πώς θα ξέρετε, όμως, ότι επιλέξατε τα σωστά και – κυρίως – πώς θα βεβαιωθείτε ότι τα βρήκατε στις καλύτερες τιμές της αγοράς; Στο πρώτο σκέλος, θα επιχειρήσουμε να σας βοηθήσουμε εμείς, ξεχωρίζοντας τα «basics» των μαθητικών ηλεκτρονικών συσκευών. Όσον αφορά στο δεύτερο, το SHOPFLIX.gr, με την τεράστια ποικιλία του σε είδη τεχνολογίας, έχει όλες τις απαντήσεις – όπως επίσης και μεγάλες εκπτώσεις που μπορούν να φτάσουν ακόμη και το 80% και ειδικές τιμές σε gadgets ιδανικά για τις ανάγκες των σύγχρονων μαθητών.

Έτσι, σας δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε όλες τις αγορές σας εύκολα, μέσα σε λίγα κλικ (εξάλλου διαθέτει και τεράστια ποικιλία σχολικών ειδών και γραφικής ύλης) και να παραλάβετε τα πάντα άμεσα και στην πόρτα σας, στην ακριβή ημερομηνία παράδοσης που θα δείτε κατά την παραγγελία, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Ώρα να δούμε και τι θα βάλετε στο καλάθι σας.

Desktop HP 295 G6 Mt Amd Ryzen 3 Pro 3200G(3.60Ghz) 8GB 256GB SSD Freedos 294R2Ea

Ισχυρό, γρήγορο και αθόρυβο, το desktop της HP συνδυάζει υψηλές αποδόσεις με χαμηλή τιμή.

Θα φέρει εις πέρας κάθε είδους σχολική εργασία χωρίς κολλήματα, ενώ σε περίπτωση που μεγαλώνετε έναν μικρό gamer, θα τον βοηθήσει να σπάσει τα παλιά του ρεκόρ – πάντα με μέτρο και αφού τελειώσει το διάβασμά του.

Βασικά χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής: Ryzen 3 3200G

Μνήμη RAM: 8GB

Σκληρός Δίσκος: SSD 256GB

Κάρτα Γραφικών: Radeon Vega 8

Αγοράστε το από 373€.

Οθόνη Xiaomi Mi Desktop 1C IPS 23.8″ FHD 6ms HDMI

Ποιος γονιός δεν ανησυχεί ότι η πολύωρη έκθεση του παιδιού του στις οθόνες θα βλάψει τα μάτια του; Η οθόνη Xiaomi Mi 1C Desktop Monitor, εκτός από το χορταστικό της μέγεθος στις 23,8 ίντσες, την υψηλή της ανάλυση (1920×1080) και το οπτικό πεδίο 178 μοιρών, διαθέτει λειτουργία χαμηλού μπλε φωτός για να μην επιβαρύνει τα μάτια του χρήστη – είτε πράγμα που την καθιστά ιδανική οθόνη για διάβασμα, αλλά και εξαιρετική οθόνη για gaming.

Ο κομψός σχεδιασμός με το έξυπνο, ελάχιστο bezel και το εξαιρετικά λεπτό σώμα θα εντυπωσιάσει τον μικρό μαθητή, αλλά και θα τον βοηθήσει να μελετήσει οργανωμένα και αποδοτικά.

Αγοράστε τη από 122€.

Laptop HP 15s-eq1010nv 15.6″ FHD Athlon-3050U/4GB/128GB SSD/W10 S

Κι αν το παιδί σας προτιμά τη φορητότητα ενός laptop; Στο SHOPFLIX.gr θα βρείτε δεκάδες laptop προσφορές, ικανές να ανταποκριθούν στις ανάγκες του αλλά και στον οικογενειακό σας προϋπολογισμό.

Ανάμεσά τους ξεχωρίζει το laptop HP 15, χάρη στην ισχύ του, τη μεγάλη, άνετη οθόνη του με πλαίσιο micro-edge 6,5mm, και τη μεγάλη διάρκεια της μπαταρίας του που θα επιτρέψει στο παιδί να το χρησιμοποιεί όλη την ημέρα, όπου και αν βρίσκεται. Όσο για τις επιδόσεις του; Ο αξιόπιστος επεξεργαστής εγγυάται ότι όλα θα βαίνουν ομαλά.

Βασικά χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής: Athlon 3050U

Διαγώνιος οθόνης: 15,6”

Μνήμη RAM: 4GB

Χωρητικότητα Δίσκου: SSD 128GB

Κάρτα Γραφικών: AMD Radeon Graphics

Αγοράστε το από 299€.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 10.5″ WiFi 32GB Dark Grey

Είτε ως συμπληρωματική συσκευή, πέρα από το laptop ή το desktop του, είτε ως κύριο προσωπικό gadget σε συνδυασμό με τον οικογενειακό υπολογιστή, ένα ποιοτικό tablet μπορεί να διευκολύνει σημαντικά τη μελέτη του μαθητή.

Το Samsung Galaxy Tab A8 με τη μεγάλη οθόνη των 10,5 ιντσών και το συμμετρικό πλαίσιο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάγνωση e-books, συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση χρημάτων και χαρτιού και να συνδυαστεί με ένα μικρό πληκτρολόγιο και ποντίκι, επιτρέποντάς του να κρατά άνετα σημειώσεις όπου και αν βρίσκεται. Ταυτόχρονα, ο πανίσχυρος οκταπύρηνος επεξεργαστής Tiger T618 στα 12nm και η κάρτα γραφικών GPU Mali G52 MP2 του δίνουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί συγχρόνως πολλές εφαρμογές – αλλά και να παίζει βαρύτερα παιχνίδια. Μεγάλο plus και η ασφάλεια Samsung Knox που θα προστατεύει τα δεδομένα του από κακόβουλες επιθέσεις.

Βασικά χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής: Tiger T618

Διαγώνιος Οθόνης: 10,5”

Μνήμη RAM: 3GB

Κάμερες: Κύρια κάμερα 8MP, Κάμερα Selfie 5MP

Κάρτα Γραφικών: GPU Mali G52 MP2

Αγοράστε το από 170€.

Πολυμηχάνημα Inkjet  Epson L3250 Έγχρωμο

Κάθε σχολική εργασία αναβαθμίζεται με τη χρήση ενός ποιοτικού εκτυπωτή. Με τον πολυλειτουργικό εκτυπωτή της EcoTank, το παιδί θα μπορεί να διανθίσει τη δουλειά του με γραφήματα και εικόνες, να προετοιμάσει παρουσιάσεις, αλλά και να διακοσμήσει το δωμάτιό του.

Ταυτόχρονα, χάρη στην εξαιρετικά υψηλή χωρητικότητα των δοχείων των μελανιών του, που επιτρέπουν την εύκολη αναπλήρωση, το κόστος εκτύπωσης στο σπίτι μειώνεται ακόμη και κατά 90%. Άλλωστε, όταν παραλάβετε το πολυμηχάνημα, θα είναι γεμάτο με μελάνι που αρκεί για την εκτύπωση έως και 8.100 ασπρόμαυρων και 6.500 έγχρωμων σελίδων.

Αγοράστε τον από 199€.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024