Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποιος θα ανοίξει χειμώνα τα ξενοδοχεία του;

Ποιος θα ανοίξει χειμώνα τα ξενοδοχεία του;

Αντιδρούν οι ξενοδόχοι

Επαφές στη Γερμανία για την επέκταση της τουριστικής σεζόν κάνει ο Υπουργός Τουρισμού Βασικής Κικίλιας, όπου βρίσκει φιλική διάθεση. Σύμφωνα με τον Μικροοικονομικό του Βήματος, στην Ελλάδα όμως το κλίμα είναι λίγο διαφορετικό μεταξύ των ξενοδόχων. Με επιδότηση 30 ευρώ το δωμάτιο και το ενεργειακό κόστος «στο θεό» ποιος ξενοδόχος θα ανοίξει την ή τις μονάδες του; Εύλογο το ερώτημα! Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Οι αναφορές, θετικές κατά βάση, του κ. Κικίλια στις βραχυχρόνιες μισθώσεις τυπου airbnb, προκαλούν δυσθυμία μεταξύ των ξενοδόχων, οι οποίοι επισήμως καταγγέλλουν την πολιτεία για πλημμελείς ελέγχους της βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Στο ίδιο πλαίσιο ανέφερε ότι με βάση την έρευνα της AirDNA η ζήτηση για AirBnb με βάση τις κρατήσεις που έχουν γίνει για τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο καταγράφει αύξηση 26,5% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2019, ενώ όπως τόνισε “θα έχουμε περίπου 5 χιλιάδες προσεγγίσεις κρουαζιέρας στην Ελλάδα φέτος.

Πηγή: ΟΤ

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024