Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποθέωση Μαρσέλο στο Καραϊσκάκη

Αποθέωση Μαρσέλο στο Καραϊσκάκη

Τη Δευτέρα (5/9) στις 21:00 ο θρύλος Μαρσέλο θα βρίσκεται στο Καραϊσκάκη, για να γνωρίσει την αποθέωση από τον κόσμο του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη μεγαλύτερη «βόμβα» του καλοκαιριού και μια από τις καλύτερες μεταγραφές όλων των εποχών, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του βραζιλιάνου σούπερ σταρ Μαρσέλο.

Όπως είναι λογικό, όλοι στο λιμάνι κινούνται στους ρυθμούς του κορυφαίου αριστερού μπακ στον κόσμο της περασμένης δεκαετίας, ο οποίος αναμένεται στην Αθήνα τη Δευτέρα (5/9).

Ο Μαρσέλο, μόλις «πατήσει» το πόδι του στην Ελλάδα, θα μεταβεί στο «Γεώργιος Καραισκάκης», όπου αναμένεται να παρουσιαστεί στον κόσμο του Ολυμπιακού στις 21:00 και να γνωρίσει την αποθέωση από τους οπαδούς των πρωταθλητών.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για την υποδοχή στον πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, ενημερώνοντας μάλιστα πως η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη στο φαληρικό γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει ότι η υποδοχή του Παγκόσμιου Μαρσέλο θα γίνει στο «Γεώργιος Καραισκάκης» αύριο (5/9) στις 21:00.

Η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να εισέρχονται στις εξέδρες του Σταδίου από τις εισόδους στις Θύρες 33-35, ενώ τα πάρκινγκ του σταδίου θα είναι ανοικτά μέχρι το όριο διαθεσιμότητας. Οι θύρες θα ανοίξουν στις 20:00.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024