Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Νίκη με… Μαρσέλο και λάμψη Μπιέλ

Ολυμπιακός: Νίκη με… Μαρσέλο και λάμψη Μπιέλ

Όλα κινούνται σε ρυθμούς Μαρσέλο στον Ολυμπιακό, αλλά θα πρέπει να σημειωθεί ότι έλαμψε και ο Μπιέλ στο ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα

Ο Ολυμπιακός κινείται σε ρυθμούς… Μαρσέλο και τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά, από τη στιγμή που οι Ερυθρόλευκοι κατάφεραν να υλοποιήσουν την συγκεκριμένη μεταγραφή.

Ήταν μια κίνηση που συζητήθηκε σε όλο τον κόσμο και δεν χωρά αμφιβολία πως η μεταγραφή του βραζιλιάνου άσου είναι τεράστια υπόθεση για το πρεστίζ του Ολυμπιακού.

Το γεγονός ότι τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης στον πλανήτη μετέδωσαν τη μεταγραφή του Μαρσέλο στην ομάδα του Πειραιά φανερώνει πολλά για τη δυναμικότητα που έχουν οι Ερυθρόλευκοι.

Και θα πρέπει βεβαίως να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός έπεισε το βραζιλιάνο σούπερ σταρ με μια εντυπωσιακή προσφορά.

Γιατί για να αποκτηθεί ένας παίκτης αυτού του βεληνεκούς θα πρέπει η ομάδα που ενδιαφέρεται να δώσει ένα σούπερ συμβόλαιο.

Θα προσφέρει πολλά ο λατινοαμερικάνος μπακ στην ομάδα του Πειραιά και δεν χρειάζονται… συστάσεις για τις ποδοσφαιρικές δυνατότητες του Μαρσέλο.

Και οι… πέτρες άλλωστε γνωρίζουν ποιος είναι ο πρώην σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης και πόσο δυναμώνει ο Ολυμπιακός με την υλοποίηση της συγκεκριμένης μεταγραφής.

Ο Κορμπεράν θα μπορεί να υπολογίζει πολλά στο επιθετικό παιχνίδι του Μαρσέλο και ο ισπανός προπονητής θα βρει την καλύτερη δυνατή επιλογή για παιχνίδι από τα άκρα με τα ανεβάσματα του βραζιλιάνου μπακ.

Η παρουσία του Μαρσέλο στην εντεκάδα του Ολυμπιακού «λύνει» τα χέρια του ισπανού προπονητή, καθώς οι Ερυθρόλευκοι θα… φορτώσουν παιχνίδι από την αριστερή πλευρά, ασκώντας έντονη πίεση στις αντίπαλες άμυνες.

Ο Ολυμπιακός θα δώσει «πλάτος» στο παιχνίδι του και αυτό είναι κάτι που, σε συνδυασμό με τη μεταγραφή του Μπιέλ από την Κοπεγχάγη, θα «απελευθερώσει» χώρους και στον άξονα.

Και η αναφορά στον Μπιέλ δεν είναι τυχαία, καθώς φάνηκε από το πρώτο κιόλας παιχνίδι του ισπανού μέσου με τα ερυθρόλευκα ότι ο 26χρονος χαφ θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά.

Όχι μόνο με τις δημιουργικές ικανότητες και την καλή επιθετική ανάπτυξη που μπορεί να προσφέρει, αλλά και με τα γκολ που θα δώσει στην ομάδα του λιμανιού.

Τούτο άλλωστε φάνηκε από τη φάση στην οποία σκόραρε ο Μπιέλ, δίνοντας στήριγμα στο συμπαίκτη του.

Ο τρόπος με τον οποίον τελείωσε τη φάση ο Μπιέλ ήταν εξαιρετικός, επιβεβαιώνοντας τη φήμη που τον «συνοδεύει» ως χαφ που σκοράρει συνεχώς.

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει στη «μηχανή» του παίκτες που μπορούν να τον ανεβάσουν επίπεδο, όπως ο Μαρσέλο, ο Μπιέλ, οι δύο Χουάνγκ αλλά και ο Βρσάλικο, και το ζητούμενο για τον Κορμπεράν είναι να «δέσει» την ομάδα του.

Αυτό βέβαια δε γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη και το βασικό ζητούμενο αυτή την περίοδο είναι οι νίκες που δίνουν βαθμούς αλλά και ψυχολογία.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024