Η Λιθουανία αντιμετωπίζει αυτή την ώρα τη Γερμανία στο ντέρμπι της ημέρας για την 3η αγωνιστική του Β’ Ομίλου του Eurobasket 2022.
Στο ματς που διεξάγεται στην Κολωνία βρέθηκε και ο διεθνής στόπερ της Ντόρτμουντ, Ματ Χούμελς, ωστόσο αυτό που τράβηξε την προσοχή των χρηστών του Twitter ήταν ένας θεατής δίπλα του, ο οποίος έμοιαζε απίστευτα με τον Γιώργο Πρίντεζη!
Λέτε ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακούνα έχει… δίδυμο αδερφό;
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Από τον Ρούμπεν Αμορίμ έως τον Ιγκόρ Τούντορ, η έλλειψη υπομονής στους πάγκους της Αγγλίας εκτοξεύει τα οικονομικά βάρη των συλλόγων και αναδεικνύει μια βαθύτερη κρίση στρατηγικής
Σε ηλικία 63 ετών έφυγε από τη ζωή ο Μπόρισλαβ Μιχαϊλοφ, εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής Βουλγαρίας και μακροβιότερος πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας.