Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βουλγαρία – Μαυροβούνιο 81-91: Ο καταπληκτικός Βεζένκοφ δεν ήταν αρκετός

Βουλγαρία – Μαυροβούνιο 81-91: Ο καταπληκτικός Βεζένκοφ δεν ήταν αρκετός

Μπορεί ο Σάσα Βεζένκοφ να ήταν για άλλη μία φορά εξαιρετικός, όμως και πάλι η Βουλγαρία δεν μπόρεσε να φτάσει στη νίκη, χάνοντας με σκορ 91-81 από το Μαυροβούνιο.

Την τρίτη της ήττα σε ισάριθμες αναμετρήσεις υπέστη η Βουλγαρία, με το Μαυροβούνιο να επικρατεί με σκορ 91-81 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Eurobasket 2022, την ίδια ώρα που το σύνολο του Μπόσκο Ράντοβιτς πήρε για δεύτερη φορά το ροζ φύλλο αγώνα στο τουρνουά και δεύτερο συνεχόμενο μετά την επικράτηση επί του Βελγίου.

Η αναμέτρηση στο πρώτο μέρος ήταν αρκετά αμφίρροπη, με τους τυπικά γηπεδούχους να μην μπορούν να εκμεταλλευτούν την αστοχία των αντιπάλων τους πίσω από τα 6,75μ. Ο Σάσα Βεζένκοφ έμοιαζε να παλεύει μόνος του και από την τρίτη περίοδο οι Μαυροβούνιοι επέβαλλαν πλήρως τον ρυθμό τους φτάνοντας στην πολυπόθητη νίκη.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε το ματς έχοντας 26 πόντους και κατεβάζοντας 8 ριμπάουντ, ενώ άλλους 17 πρόσθεσε ο Αντρέι Ιβάνοφ. Για τους νικητές 23 είχε ο Βλάντιμιρ Μιχαΐλοβιτς, και από 17 πόντους πρόσθεσαν οι Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς και Ιγκόρ Ντρόμπνιακ.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, με καμία από τις δύο ομάδες να μην μπορεί να ξεφύγει στο σκορ και να επιβάλλει τον ρυθμό της στην άλλη. Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν εξαιρετικός για το σύνολο του Ροσέν Τσβέτκοφ σουτάροντας με 70% στα εντός πεδιάς. Ωστόσο οι τυπικά γηπεδούχοι δεν είχαν ιδιαίτερα καλή απόδοση στην αμυντική τους γραμμή, καθώς παρότι το Μαυροβούνιο σούταρε με μόλις 8% από το τρίποντο, δεν μπορούσαν να κλειδώσουν το ζωγραφιστό και να αποτρέψουν τις διεισδύσεις, με αποτέλεσμα η ομάδα του Μπόσκο Ράντοβιτς να σουτάρει με 72% από το δίποντο. Έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με τον φωτεινό πίνακα να δείχνει το 46-45 υπέρ των Βούλγαρων.

Το τρίτο δεκάλεπτο πήρε μια διαφορετική τροπή, καθώς οι παίκτες του Ράντοβιτς εμφανίστηκαν πιο έτοιμοι μετά τη διακοπή και μπόρεσαν σιγά-σιγά να χτίσουν μια διαφορά. Τα μακρινά σουτ άρχισαν να μπαίνουν και έτσι το προβάδισμά τους πλησίασε και τους δέκα πόντους, χωρίς όμως να τους ξεπεράσει, ή ακόμα και να τους φτάσει. Στην τελευταία περίοδο όσο κι αν προσπαθούσαν οι Βούλγαροι να πλησιάσουν, δεν τα κατάφερναν, με τους Μαυροβούνιους να διατηρούν μια μικρή διαφορά και εν τέλει να παίρνουν τη νίκη με σκορ 91-81.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024