Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Επίσημη η «βόμβα» Μπιέλ, ανακοινώθηκε για 5 χρόνια!

Ολυμπιακός: Επίσημη η «βόμβα» Μπιέλ, ανακοινώθηκε για 5 χρόνια!

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη σπουδαία μεταγραφή του Πεπ Μπιέλ, με τους Ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν και επίσημα την απόκτηση του Ισπανού!

Τη σπουδαιότερη μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού στην Ελλάδα, αλλά και μια από τις καλύτερες των τελευταίων ετών ολοκλήρωσε και τυπικά ο Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν και επίσημα την απόκτηση του Πεπ Μπιέλ!

Οι Ερυθρόλευκοι πυροδότησαν τη «βόμβα» Πεπ Μπιέλ και πρόσθεσαν στο ρόστερ τους τον Ισπανό μεσοεπιθετικό, που ήρθε για να κάνει τη διαφορά και να τους βοηθήσει να πετύχει τους στόχους τους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή, η οποία όπως έχετε ενημερωθεί από to10.gr, θα ξεπεράσει σε κόστος τα 9 εκατ. ευρώ, με τον Ολυμπιακό να τινάζει την… μπάνκα στον αέρα και κάνει δικό του τον 25χρονο μεσοεπιθετικό για τα επόμενα πέντε χρόνια. Ενας ποδοσφαιριστής πολύ υψηλού επιπέδου, σε μια μεταγραφή που μόνο οι Ερυθρόλευκοι μπορούν να πραγματοποιήσουν στην Ελλάδα.

Μια προσθήκη που κάνει τον Κάρλος Κορμπεράν να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, με τον Πεπ Μπιέλ μάλιστα να τίθεται άμεσα στη διάθεση του «ερυθρόλευκου» προπονητή. Ο 25χρονος ήρθε στην Αθήνα έχοντας αγωνιστικό ρυθμό και μάλιστα πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις με την Κοπεγχάγη, εντός αλλά και εκτός Δανίας.

Ο Μπιέλ φέτος είχε 9 συμμετοχές, εκ των οποίων οι δύο ήταν απέναντι στην Τραμπζονσπόρ για τα προκριματικά του Champions League. Ο 25χρονος ήταν εξαιρετικός και στα δύο ματς και βοήθησε την Κοπεγχάγη να προκριθεί στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Παράλληλα, έκανε σπουδαίες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα Δανίας, όπου είχε 7 παιχνίδια, με 6 γκολ και 3 ασίστ, όντας το αστέρι της σκανδιναβικής ομάδας. Συνολικά με την Κοπεγχάγη είχε 128 συμμετοχές, έχοντας 32 γκολ και 28 ασίστ.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Πεπ Μπιέλ. Γεννημένος στις 5 Σεπτεμβρίου 1996, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε με μεταγραφή από την Κοπεγχάγη και υπέγραψε συμβόλαιο πέντε ετών με τους «ερυθρόλευκους».

Στην ομάδα της Δανίας αγωνιζόταν από το καλοκαίρι του 2019, με απολογισμό 128 συμμετοχές, 32 γκολ και 28 ασίστ. Την περασμένη σεζόν αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης στο πρωτάθλημα της σκανδιναβικής χώρας. Εφέτος σε επτά παιχνίδια πρόλαβε να σημειώσει έξι γκολ και να μοιράσει τρεις ασίστ σε εννέα παιχνίδια.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Κονστάνθια, τοπική ομάδα της Μαγιόρκα, από όπου μεταπήδησε στα τμήματα υποδομής της Ράγιο Βαγιεκάνο. Ακολούθησε η Γιοσετένσε, η δεύτερη ομάδα της Μαγιόρκα και η Αλμουδέβαρ. Η Κοπεγχάγη τον είχε αγοράσει από τη Σαραγόσα, με την οποία έδωσε 24 αγώνες, μετρώντας έξι γκολ και τέσσερις ασίστ».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024