Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Ένα γεύμα αξίας 365 ευρώ δεν απευθύνεται μόνο σε πλούσιους» - Χαμός με δήλωση γνωστού σεφ

«Ένα γεύμα αξίας 365 ευρώ δεν απευθύνεται μόνο σε πλούσιους» – Χαμός με δήλωση γνωστού σεφ

Ο 42χρονος Ισπανός, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του πιο ακριβού εστιατορίου στη χώρα του (του diverXO) παραχώρησε μια απολαυστική συνέντευξη στο Vanity Fair Italy, όπου μίλησε για τα χρήματα που χρεώνει για το μενού του.

Ο Dabiz Muñoz κατάφερε να γίνει το νούμερο ένα θέμα συζήτησης στο ισπανικό Twitter εξαιτίας μιας ιδιαίτερης δήλωσής του.

Το ισπανικό Twitter «βράζει» από το ξεκίνημα της εβδομάδας εξαιτίας μιας ιδιαίτερης δήλωσης του παγκοσμίως γνωστού Ισπανού σεφ (με τρία αστέρια Michelin), Dabiz Muñoz.

Όπως είπε, «το να πληρώνεις 365 ευρώ για ένα γεύμα (σ.σ. όσο κοστίζει το μενού στο diverXO) δεν είναι για τους πλούσιους».

«Μια Ferrari, ένα γιοτ ή ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων είναι πράγματα που απευθύνονται στους πλούσιους, αλλά μια γαστρονομική εμπειρία είναι κάτι που πολλοί άνθρωποι μπορούν να αντέξουν οικονομικά, αρκεί να κάνουν οικονομία για λίγο καιρό, προκειμένου να την αποκτήσουν», συμπλήρωσε ο Muñoz.

Διαβάστε επίσης: Μύκονος: Αυτό είναι το ακριβότερο σπίτι που πωλείται στην Ελλάδα – Δείτε το σε βίντεο

Οι αντιδράσεις στο Twitter

«Το καλό φαγητό είναι η πιο προσιτή εμπειρία πολυτέλειας που μπορεί να έχει κανείς σήμερα. Ξέρετε πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο για μια συναυλία του Harry Styles; Από 300 έως 600 ευρώ. Πιστεύετε ότι όλοι όσοι πάνε να τον δουν είναι πλούσιοι; Είναι κανονικοί άνθρωποι που εξοικονομούν χρήματα επειδή θέλουν να απολαύσουν αυτή την εμπειρία. Το ίδιο συμβαίνει και με έναν σπουδαίο αγώνα ποδοσφαίρου», καταλήγει.

Το συγκεκριμένο κομμάτι της συνέντευξής του όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς έκανε τον γύρο του διαδικτύου με τους χρήστες του Twitter να ξεκινούν ένα debate για το κατά πόσο ο Ισπανός σεφ έχει δίκιο ή όχι.

Υπήρξαν φυσικά αυτοί που συμφώνησαν με τον Dabiz Muñoz, λέγοντας μάλιστα πως οι νέοι εύκολα σπαταλούν πολύ περισσότερα χρήματα για ένα κινητό, ενώ άλλοι εκνευρίστηκαν, ισχυρίστηκαν πως με αυτά τα χρήματα περνούν τον μισό μήνα και πως ο σεφ δεν έχει αίσθηση της πραγματικότητας.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024