Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θυμάστε τη Μελίτα Μιχαήλ από τους «Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη»; Σήμερα είναι αγνώριστη

Θυμάστε τη Μελίτα Μιχαήλ από τους «Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη»; Σήμερα είναι αγνώριστη

Δεν θα την γνώριζε ούτε... η Ντάνου

Την Φαίη Κοκκινοπούλου μπορεί να την γνωρίσαμε το 1991 όταν ήταν στο βασικό καστ της σειράς Αξιότιμοι κύριοι που προβαλλόταν στην ΕΤ1, ωστόσο, αγαπήθηκε μέσα από την συμμετοχή της στην σειρά «Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη» που παιζόταν με τεράστια επιτυχία μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Υποδυόταν την Μελίτα Μιχαήλ, μια Σαμιώτισσα κρατούμενη των φυλακών και βαρυποινίτισσα που φυλακίστηκε για το φόνο ενός φαντάρου, ο οποίος είχε σκοτώσει τνν αδερφή, όταν εκείνη του ανακοίνωσε ότι ήταν έγκυος από αυτόν και δεν επρόκειτο να κάνει έκτρωση.

Στη σειρά κάνει το κορίτσι του Νίκου Σεργιανόπουλου (Παυλάτος). Η Μιχαήλ μισεί, αρχικά, τον Παυλάτο γιατί όταν αυτή καταφθάνει στις φυλακές Καλάμου, κάνει μια προσπάθεια να αποδράσει, η οποία καταλήγει σε αποτυχία εξαιτίας του, διότι αυτός πίστευε πως το καλύτερο για αυτή ήταν να παραμείνει στις φυλακές.

Στη συνέχεια, συνεργάζεται με τη Ντάνου, συμμετέχοντας σε ένα από τα σχέδια εκδίωξης του Παυλάτου από τις φυλακές, με αντάλλαγμα το να τη βοηθήσει η Ντάνου να αποδράσει.

Αργότερα, όμως, η Μιχαήλ ερωτεύεται τον Παυλάτο, όταν αυτός της αποκαλύπτει ότι είναι ερωτευμένος μαζί της και ότι ψάχνει στοιχεία για την υπόθεση του φόνου που διέπραξε αυτή, τα οποία θα λειτουργήσουν υπέρ της.

Τελευταία της εμφάνιση στην τηλεόραση ήταν στη σειρά Ατρόμητοι το 2009 που είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Από τότε την βλέπουμε αποκλειστικά και μόνο στο θέατρο, ενώ οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι ελάχιστες.

Δείτε πώς είναι σήμερα η Μελίτα από τους Στάβλους της Εριέττας Ζαϊμη

Τελευταία της έξοδος που την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός ήταν στην επίσημη πρεμιέρα «Η Μικρή μας Πόλη» στο θέατρο Λαμπέτη, όπου πόζαρε με την κάποτε συμπρωταγωνίστρια της στη σειρά, Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024