Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέσιτς για Μίτσιτς: «Ελπίζουμε να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός του»

Πέσιτς για Μίτσιτς: «Ελπίζουμε να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός του»

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς αναφέρθηκε στην κατάσταση του Βασίλιε Μίτσιτς, που αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από τη χθεσινή μάχη της Σερβίας με την Ελλάδα

Στη χθεσινή αναμέτρηση της Σερβίας με την Ελλάδα ο Σβέτισλαβ Πέσιτς είδε τον Βασίλιε Μίτσιτς να αποχωρεί με σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού, και όπως άπαντες στο γήπεδο έτσι και εκείνος σοκαρίστηκε.

Στις δηλώσεις που έκανε μετά το ματς τόνισε ότι ελπίδα όλων είναι να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός του και να επιστρέψει σύντομα στην ενεργό δράση.

«Ελπίζουμε να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός του, αλλά ένα διάστρεμμα πάντα μπορεί να κρύβει κινδύνους. Αυτήν τη στιγμή το ιατρικό επιτελείο προσπαθεί να αποτρέψει το πρήξιμο στο πόδι του. Τότε θα έχει πολλές πιθανότητες να επιστρέψει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την κατάκτηση των Μπιέλιτσα και Νέντοβιτς είπε: «Όταν επιστρέψουμε από την Τουρκία, τότε θα είμαι σε θέση να σας πω περισσότερα. Αυτήν τη στιγμή είναι σε πρόγραμμα αποθεραπείας, η οποία πηγαίνει πολύ καλύτερα απ’ όσο περιμέναμε. Θέλουν πολύ να παίξουν, χωρίς να αναλογίζονται το κόστος. Αλλά, όταν επιστρέψουμε από την Τουρκία θα τα δούμε όλα».

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024