Σερβία και Ελλάδα συγκρούονται στα προκριματικά του παγκοσμίου Κυπέλλου, σε ένα μεγάλο παιχνίδι που είναι ιδιαίτερα κομβικό ειδικά για τους γηπεδούχους.
Στην πρώτη σειρά της κατάμεστης «Stark Arena» βρίσκονται και παρακολουθούν το ματς οι Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και Νόβακ Τζόκοβιτς που ελπίζουν βέβαια σε νίκη για την ομάδα της χώρας τους.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.