Πνιγμός 6χρονης στην Κόρινθο: «Πρέπει να ανοίξουν στόματα – Η μητέρα έτρωγε ξύλο»
«Δεν είχε ούτε ρεύμα. Το γάλα του παιδιού πήγαινε και το ζέσταινε στη γειτόνισσα»
Σε κλίμα οδύνης, κηδεύτηκε στην Αλβανία, η εξάχρονη που βρέθηκε νεκρή σε θαλάσσια περιοχή της Κορίνθου, ενώ είχε πάει για μπάνιο με τον πατέρα της. Οι αρχές εξετάζουν όλα τα στοιχεία της υπόθεσης, αναζητώντας λεπτομέρειες για τις συνθήκες θανάτου της και για τις σχέσεις των γονέων της.
Η τραγική μητέρα που ζούσε και δούλευε μόνο για το παιδί της θα μείνει, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, κοντά στους δικούς της καθώς στην Ελλάδα δεν έχει πλέον τίποτα να την κρατά. Τα λόγια της έξω από το νεκροτομείο του νοσοκομείου Κορίνθου όπου αναγνώρισε το παιδί της δίνουν μια διαφορετική διάσταση στις τελευταίες ώρες της 6χρονης.
- Διαβάστε επίσης: Νέα στοιχεία για την υπόθεση της 6χρονης που πνίγηκε: Την ανέβαζε στη μηχανή χωρίς κράνος
«Πρέπει να ανοίξουν τα στόματα»
«Έλεγε πάρα πολλά ότι δεν ήταν καλά μαζί του, ότι δεν περίμενε να το κάνει αυτό, καθόταν και έπινε. Την προηγουμένη μέρα είχαν πάει σε μια βάφτιση και καθόταν και έπινε. Ήταν σε άθλια κατάσταση. Της δώσανε ηρεμιστικά και δεν την είχαν πιάσει.. Έλεγε γιατί, γιατί το παιδάκι μου…τι έφταιξε το παιδάκι μου, γιατί το έκανε αυτό στο παιδάκι μου και δεν το έκανε σε εμένα» λέει στον ΑΝΤ1 φίλη της μητέρας της 6χρονης.
Η Αμέλια βρέθηκε νεκρή κάτω από την καρίνα μιας βάρκας στη θαλάσσια περιοχή Καλαμάκι Κορίνθου. Ο πατέρας δήλωνε ότι το παιδί του γλίστρησε μέσα από το σωσίβιο και χάθηκε στο βυθό ενώ ο ίδιος δε μπορούσε να βουτήξει καθώς πάσχει από άσθμα.
Οι δηλώσεις της μητέρας όμως – σύμφωνα με μαρτυρίες – δίνουν μια διαφορετική διάσταση στη ζωή του ζευγαριού που τον τελευταίο καιρό δεν ζούσε μαζί. «Η συνάντηση αυτή δεν ήταν προγραμματισμένη. Ήρθε και μου λέει ‘θα πάρω το παιδί σήμερα γιατί είμαι σπίτι’. Δεν τον περίμενα» είπε η μητέρα της 6χρονης.
«Έφυγε ένα αγγελούδι ας βοηθήσουμε τη μητέρα. Πρέπει να ανοίξουν τα στόματα, να μιλήσουν εκεί πέρα στο χωριό. Ότι είχε περάσει άθλιες καταστάσεις. Ότι έτρωγε ξύλο. Δεν είχε ούτε ρεύμα. Το γάλα του παιδιού πήγαινε και το ζέσταινε στη γειτόνισσα» αποκαλύπτει φίλη της μητέρας της Αμέλιας.
Πλέον το Λιμενικό μελετά ενδελεχώς όλες τις φωτογραφίες από το σημείο τη στιγμή του εντοπισμού της Αμέλιας.
- Μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού με τον Ελ Κααμπί (vid)
- Έχουν περάσει 38 χρόνια από την έναρξη της Πρώτης Ιντιφάντα και οι Παλαιστίνιοι ακόμα αγωνίζονται
- Αγρότες: Καταστολή στα μπλόκα, εισαγγελείς και «εγκληματικές οργανώσεις» απέναντι σε ένα κίνημα που φουντώνει
- Η εποχή του OnlyFans – Όταν η οικειότητα και η μοναξιά γίνονται εμπορεύματα
- Ο Τσικίνιο είχε την πρώτη φάση του Ολυμπιακού (vid)
- Τα μηνύματα της 20χρονης με τον 14χρονο στον Χολαργό – Τι υποστηρίζει ένας από τους δράστες
- Καλύβια: Αυτά είναι τα καλάσνικοφ που βρέθηκαν στο κλεμμένο ΙΧ – Κρατά το στόμα του κλειστό ο 37χρονος
- To σκάνδαλο Μογκερίνι «κατάπιε» την ευρωπαϊκή συμφωνία κατά της διαφθοράς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 09.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/astronomy-3094066_1920-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442