Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Σάκκαρη: Δέχτηκε πρόταση γάμου στο γήπεδο – Η αντίδραση της τενίστριας

Μαρία Σάκκαρη: Δέχτηκε πρόταση γάμου στο γήπεδο – Η αντίδραση της τενίστριας

Η... απρόσμενη πρόταση γάμου.

Η Μαρία Σάκκαρη βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 24/8 μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά στο exhibition event Tennis Plays For Peace για να συγκεντρωθούν χρήματα για την ανακούφιση των θυμάτων του πολέμου στην Ουκρανία.

Μάλιστα λίγα 24ωρα πριν από την έναρξη του US Open, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια δέχτηκε μια… απρόσμενη πρόταση γάμου.

Ένας θαυμαστής της Μαρίας Σάκκαρη που βρισκόταν στις εξέδρες βρήκε την ευκαιρία και εξέφρασε την «αγάπη» του προς την Ελληνίδα τενίστρια.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ακούστηκε η φωνή του μέσα από το πλήθος, ζητώντας από την Μαρία Σάκκαρη να τον παντρευτεί, με την ίδια να ξεσπάει σε γέλια και να του απαντάει ευγενικά, πως έχει αγόρι.

Προκρίθηκε στον επόμενο γύρο η Σάκκαρη

Το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο του National Bank Open στο Τορόντο τσέκαρε η Μαρία Σάκκαρη. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έκαμψε την αντίσταση της Σλόουν Στίβενς και με 2-1 σετ (6-2, 4-6, 6-2), πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του τουρνουά. Στους «16» θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα της Καρολίνα Πλίσκοβα με την Αμάντα Ανισίμοβα.

Η Σάκκαρη μπήκε δυνατά στο ματς και δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στο πρώτο σετ. Με άνεση, έφτασε στο 1-0 (6-2), δείχνοντας από την αρχή πως έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση.

Ωστόσο, στο δεύτερο σετ, τα βρήκε… σκούρα κόντρα στην Αμερικανίδα. Η Στίβενς βρήκε τις απαντήσεις, εκμεταλλεύτηκε το black out της Σάκκαρη και ισοφάρισε σε 1-1 τα σετ (4-6).

Με «όπλο» το καλό της σερβίς, η 27χρονη τενίστρια, έφτασε στη νίκη. Η Σάκκαρη έκανε το κρίσιμο break στο 6ο γκέιμ, ξεφεύγοντας με 4-2. Κάπου εκεί, η Στίβενς πέταξε… λευκή πετσέτα, η Ελληνίδα τενίστρια έκανε και άλλο break, τελειώνοντας την υπόθεση πρόκριση σε 2 ώρες και 9 λεπτά παιχνιδιού.

Sports in

H Γιουβέντους έχασε την δίκη με τον Ρονάλντο και θα του καταβάλει 19,5 εκατομμύρια ευρώ

Η Γιουβέντους έχασε τη δίκη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που αφορά οικονομικές οφειλές προς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και καλείται να του πληρώσει σχεδόν 20 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024