Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοκαριστική μαρτυρία κατά του Μεντί: «Με ανάγκασε να κάνω πράγματα που δεν ήθελα»

Σοκαριστική μαρτυρία κατά του Μεντί: «Με ανάγκασε να κάνω πράγματα που δεν ήθελα»

Η δική του Μπέντζαμιν Μεντί συνεχίστηκε με τη μαρτυρία μιας από τις κοπέλες που τον έχουν κατηγορήσει για βιασμό να σοκάρει.

Ο Μπέντζαμιν Μεντί βρίσκεται στο εδώλιο με την κατηγορία των οκτώ βιασμών, μιας απόπειρας βιασμού και μιας σεξουαλικής επίθεσης, με τη δίκη του να συνεχίζεται την Τετάρτη (24/8). Στο προσκήνιο βρέθηκε η μαρτυρία μιας από τις κοπέλες που κατηγορούν τον Γάλλο αμυντικό για όλα τα παραπάνω.

Η κοπέλα αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχαν στο σπίτι του παίκτη και πως επιτέθηκε. Όταν έφτασε εκεί, υπήρχαν άλλες τρεις γυναίκες και λίγη ώρα μετά, ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι με μήνυμα που της έστειλε ζητούσε να κατέβει να τον δει.

«Μου φάνηκε περίεργος ο τρόπος του. Άρχισε να με φιλά και κατέβασε το παντελόνι του. Του είπα πως δεν σκοπεύω να κάνω κάτι κι εκείνος αντέδρασε λέγοντας ‘Τι εννοείς;’ με αυστηρό ύφος. ‘Δεν με εμπιστεύεσαι;’. Πράγματι δεν τον εμπιστευόμουν γιατί είχαμε μόλις γνωριστεί. Εκείνος είχε μια συμπεριφορά σαν ‘όλες οι γυναίκες θέλουν να κάνουν σεξ μαζί μου’. Προσπαθούσε με διάφορους τρόπους να με πείσει να κάνουμε σεξ κι εγώ του απαντούσα πως είχα έρθει μόνο για ένα ποτό. Τίποτα όμως δεν τον σταματούσε», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Μου ζήτησε να του κάνω στοματικό έρωτα και αρνήθηκα. Εκείνος επέμεινε πολλές φορές και έγινε πιεστικός. Δεν ήξερα τι να κάνω, είχα χρησιμοποιήσει όλες τις πιθανές δικαιολογίες για να αποφύγω την κατάσταση. Ήταν όμως σαν να μιλούσα σε τοίχο. Κατέληξα να με εξαναγκάσει να κάνουμε σεξ.

Με έβαλε να καθίσω στα τέσσερα. Ήταν από πίσω μου, με το χέρι του στη μέση μου. Φώναζα ‘όχι’ και μου απαντούσε ‘παράτησέ με!’. Δεν κράτησε πολύ, μετά από 20 δευτερόλεπτα τελείωσε. Ο ίδιος γνώριζε σε όλη τη διάρκεια ότι δεν υπήρχε συναίνεση, αλλά δεν υπήρχε κανένας τρόπος να τον σταματήσω», τόνισε και δεν σταμάτησε εκεί:

«… τις ημέρες που ακολούθησαν ένιωθα βρώμικη και ντροπιασμένη. Δεν ήθελα καν να αγγίζω τον εαυτό μου στο ντους. Εκείνος μου έστειλε πολλά μηνύματα για να πάω να τον ξαναδώ. Αρχικά δεν μίλησα στην αστυνομία γιατί φοβόμουν πολύ. Δεν ήθελα καν να σκέφτομαι όσα είχαν συμβεί».

Ο δικηγόρος του Μεντί ρώτησε την καταγγέλλουσα αν βιάστηκε και εκείνη απάντησε ξεκάθαρα «ναι», ενώ όταν της επισήμανε γιατί πήγε να τον συναντήσει αφήνοντας να εννοηθεί πως ό,τι συνέβη έγινε συναινετικά η απάντησή της ήταν «… μου επιτέθηκε, δεν υπήρξε συναίνεση από την πλευρά μου σε καμία στιγμή».

Sports in

Η αντίδραση του Σλούκα μετά το μεγάλο λάθος: Χτυπιόταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού (vids)

Ο Κώστας Σλούκας ήταν απαρηγόρητος στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά το τέλος που έκανε στο φινάλε του αγώνα με τη Μακάμπι και είχε πολλές έντονες αντιδράσεις…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024