Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Υποκλοπές - Παφίλης: Το ΚΚΕ θέλει εξεταστική για την υπόθεση Ανδρουλάκη και τις συνακροάσεις στον Περισσό

Υποκλοπές – Παφίλης: Το ΚΚΕ θέλει εξεταστική για την υπόθεση Ανδρουλάκη και τις συνακροάσεις στον Περισσό

«Δεν αποκλείουμε να καταθέσουμε και δικιά μας ξεχωριστή πρόταση και να απαιτήσουμε να συμπεριληφθεί [...] στην τελική πρόταση» απάντησε μεταξύ άλλων ο Θ. Παφίλης ερωτηθείς για τη στάση του ΚΚΕ στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ για εξεταστική

Το ΚΚΕ στηρίζει τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τις υποκλοπές που θα εξετάσει την υπόθεση Ανδρουλάκη, τις παρακολουθήσεις δημοσιογράφων και τις συνακροάσεις του τηλεφωνικού κέντρου στον Περισσό δήλωσε ο Θανάσης Παφίλης.

Δεν αποκλείουμε να καταθέσουμε ξεχωριστή πρόταση

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ ερωτηθείς για την πρόταση που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ τόνισε: «Θα δούμε πώς θα διαμορφωθεί, γιατί είναι λίγο ασαφή τα πράγματα. Δεν αποκλείουμε να καταθέσουμε και δικιά μας ξεχωριστή πρόταση και να απαιτήσουμε να συμπεριληφθεί, αφού όλοι θέλουν φως και διαφάνεια άπλετη, εντός ή εκτός εισαγωγικών, και να την συμπεριλάβουν και στην τελική πρόταση».

Τερατώδες θεσμικό πλαίσιο που καταργεί οποιοδήποτε απόρρητο και δικαίωμα

Ολόκληρη η δήλωση του Θανάση Παφίλη έχει ως εξής:

«Το ΚΚΕ στηρίζει τη δημιουργία εξεταστικής επιτροπής που θα εξετάσει και την υπόθεση Ανδρουλάκη και την υπόθεση άλλων δημοσιογράφων και την υπόθεση έξι χρόνων από την παρακολούθηση των γραφείων της ΚΕ του ΚΚΕ. Το πιο σημαντικό θεωρούμε, πέρα από τις προσπάθειες που θα κάνουμε, όπως κάνουμε πάντα, για να χυθεί άπλετο φως, όσο είναι δυνατόν, είναι να αναδειχθεί το τερατώδες θεσμικό πλαίσιο που όχι μόνο δεν προστατεύει αλλά καταργεί οποιοδήποτε απόρρητο και οποιοδήποτε τέτοιο δικαίωμα.

»Για αυτό τα υπόλοιπα κόμματα δεν βγάζουν άχνα, γιατί το έχουν ψηφίσει όλοι και τώρα επικεντρώνονται στο να ρίχνουν ευθύνες ο ένας στον άλλο».

Θα δούμε

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τη στάση του ΚΚΕ στην πρόταση που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής, ο κ. Παφίλης απάντησε:

«Θα δούμε πώς θα διαμορφωθεί, γιατί είναι λίγο ασαφή τα πράγματα. Δεν αποκλείουμε να καταθέσουμε και δικιά μας ξεχωριστή πρόταση και να απαιτήσουμε να συμπεριληφθεί, αφού όλοι θέλουν φως και διαφάνεια άπλετη, εντός ή εκτός εισαγωγικών, και να την συμπεριλάβουν και στην τελική πρόταση».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024