Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σύζυγος Πεσκόφ: Το υπ. Προστασίας του Πολίτη διαψεύδει ότι έχει εισέλθει στην Ελλάδα

Σύζυγος Πεσκόφ: Το υπ. Προστασίας του Πολίτη διαψεύδει ότι έχει εισέλθει στην Ελλάδα

Το βίντεο της Τατιάνας Νάβκα, συζύγου του Πεσκόφ, προκάλεσε αντιδράσεις στη Ρωσία και ερωτηματικά στην Ελλάδα

Διαψεύδει, με ανακοίνωσή του, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ότι η σύζυγος του εκπροσώπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, Τατιάνα Νάβκα εισήλθε στην Ελλάδα.

«Σε βάρος της ισχύει το μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε χώρες Σέγκεν. Οι εικόνες της που παρουσιάζονται στα social media είναι από άλλη χώρα» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Η ανάρτηση της Νάβκα

Σημειώνεται ότι η Τατιάνα Νάβκα ανάρτησε βίντεο σε κοινωνικό δίκτυο όπου φέρεται να «ξεφαντώνει» σε ελληνικό γλέντι χορεύοντας σπάζοντας πιάτα υπό τους ήχους του Ζορμπά. «Το σπάσιμο των πιάτων είναι μέρος της νυχτερινής ζωής στην Ελλάδα» ανέφερε, σπάζοντας πιάτα.

Αυτές οι εικόνες δεν άρεσαν σε μεγάλη μερίδα Ρώσων χρηστών του διαδικτύου, με τα social media να γεμίζουν με αρνητικά σχόλια για τη σύντροφο του Πεσκόφ. Μετά τη θύελλα των επικρίσεων Νάβκα αφαίρεσε το επίμαχο βίντεο. Υπενθυμίζουμε πως η Ελλάδα περιλαμβάνεται στις χώρες που η Ρωσία έχει χαρακτηρίσει ως «μη φιλικές».

Ποια είναι η Τατιάνα Νάφκα

Όπως ανέφερε σε ρεπορτάζ της η Le Monde, τον Φεβρουάριο, και ενώ ο ρωσικός στρατός ετοιμαζόταν να εισβάλει στην Ουκρανία, η Τατιάνα Νάφκα δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο της μικρότερης κόρης της, που φοιτά σε σχολή μοντέλων στη Μόσχα, σε μία οικογενειακή εκδρομή για σκι, κι ένα σύντομο βίντεο όπου η ίδια και ο σύζυγός της αυτοσχεδιάζουν, σε φόντο ηλεκτρονικής μουσικής, ένα είδος χορογραφίας του TikTok γεμάτο από φιλιά και ερωτικά βλέμματα.

Αυτή είναι, εν ολίγοις, η ρουτίνα, για την πρώην πατινέρ, χρυσή Ολυμπιονίκη στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2006, η οποία στα 47 της έγινε διάσημη influencer (1,3 εκατομμύρια συνδρομητές).

Γνωρίζει τα κόλπα των κοινωνικών δικτύων: ανάμεσα στις πληροφορίες για τις εμφανίσεις της στον πάγο ή τη σχολή πατινάζ της, της αρέσει να δίνει νέα για την οικογένειά της από τη Μόσχα – #pescofamily, είναι ένα από τα αγαπημένα της hashtags.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024