Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρωσία: Σε αμόκ ο Ντούγκιν - Κρατάει το κεφάλι του βλέποντας το αυτοκίνητο με επιβάτιδα την κόρη του να καίγεται [βίντεο]

Ρωσία: Σε αμόκ ο Ντούγκιν – Κρατάει το κεφάλι του βλέποντας το αυτοκίνητο με επιβάτιδα την κόρη του να καίγεται [βίντεο]

Θεωρείται ο «εγκέφαλος» του Πούτιν

Σε κατάσταση σοκ, εμφανίζουν βίντεο, τον Αλεξάντερ Ντούγκιν να παρακολουθεί τα σωστικά συνεργεία την ώρα που φτάνουν στο σημείο της έκρηξης, όπου το αυτοκίνητο με επιβάτιδα την κόρη του έχει πάρει φωτιά.

Ο πιο στενός συνεργάτης του Ρώσου προέδρου, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως ο… «εγκέφαλος του Πούτιν» κρατάει το κεφάλι του και πηγαινοέρχεται στο δρόμο… Είναι σε κατάσταση σοκ.

Στόχος ήταν ίδια ο ίδιος

«Οι τρομοκράτες του ουκρανικού καθεστώτος προσπάθησαν να δολοφονήσουν τον Αλεξάντερ Ντούγκιν και σκότωσαν την κόρη του σε αυτοκίνητο» έγραψε στο Telegram.

Αν και ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το ποιος μπορεί να τοποθέτησε τον εκρηκτικό μηχανισμό, ο επικεφαλής του DPR στο Ντονέτσκ, Ντένις Πουσίλιν, κατηγόρησε τους Ουκρανούς «τρομοκράτες» για την έκρηξη.

Δείτε το βίντεο:

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ο Αλεξάντερ Ντούγκιν αποφάσισε τελευταία στιγμή να επιστρέψουν με ξεχωριστά αυτοκίνητα από την εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου.

Όπως αναφέρει ο βρετανικός Guardian, η είδηση μεταδόθηκε από τα κανάλια στο telegram 112 και Baza, καθώς και από την κρατική Novaya Gazeta.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024