Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον Παναιτωλικό

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον Παναιτωλικό

Χωρίς κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής η αποστολή του ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα της Super League κόντρα στον Παναιτωλικό.

Πανέτοιμος για την έναρξη της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 είναι ο ΠΑΟΚ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, έπειτα από το τέλος της σημερινής προπόνησης, ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό (Σάββατο 20/8, 21:45 – Γήπεδο Τούμπας).

Ο Ρουμάνος προπονητής δεν υπολογίζει τους τραυματίες Χάρη Τσιγγάρα, Γιάννη Μιχαηλίδη και Ιβάν Νάσμπεργκ, οι οποίοι έκαναν ατομικό. Επιπλέον, είναι τιμωρημένοι από την περυσινή περίοδο οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Οι 20 παίκτες που επέλεξε ο Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Σάστρε, Ίνγκασον, Κάργας, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Κούρτιτς, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Ντάντας, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Νάρεϊ, Κουαλιάτα, Μπράντον, Ολιβέιρα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024