Κυριακή 26 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πήρε την «μπαγκέτα» ο Χουάνγκ

Πήρε την «μπαγκέτα» ο Χουάνγκ

Δεν χωρά αμφιβολία πως το ντεμπούτο του Χουάνγκ ήταν εντυπωσιακό, καθώς το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πειραιωτών πέτυχε γκολ αλλά παράλληλα έδωσε πολλά στο παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κάρλος Κορμπεράν επέλεξε την χρησιμοποίηση του Χουάνγκ στο βασικό σχήμα της ομάδας του, στο χθεσινό ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού στην Κύπρο και ο Νοτιοκορεάτης μέσος δικαίωσε τον νεαρό τεχνικό.

Δεν χωρά αμφιβολία πως το ντεμπούτο του Χουάνγκ ήταν εντυπωσιακό, καθώς το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πειραιωτών πέτυχε γκολ αλλά παράλληλα έδωσε πολλά στο παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Δεν ήταν δηλαδή μόνο το ωραίο (με ψύχραιμο πλασέ) τέρμα που σημείωσε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά κυρίως οι πολλές καλές ενέργειες στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Και η αλήθεια είναι πως ο διεθνής μέσος έδωσε ποιότητα στην επιθετική ανάπτυξη των ερυθρόλευκων με σωστές μεταβιβάσεις, ειδικά σε κόντρες που έβγαλε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι επιλογές που έκανε ο Χουάνγκ σε τρεις – τέσσερις περιπτώσεις ήταν πολύ καλές και είναι μεγάλη υπόθεση για τον Ολυμπιακό να έχει στο χορτάρι έναν τόσο ποιοτικό μέσο, έναν παίκτη με «κάθετο» παιχνίδι στο ρεπερτόριο του.

Ο Χουάνγκ σκόραρε, δημιούργησε, μπήκε και σε δύο ακόμα φάσεις για να πετύχει και δεύτερο γκολ δείχνοντας ότι είναι παίκτης με ποιότητα.

Έδωσε «πνοή» στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού του Ολυμπιακού ο διεθνής Νοτιοκορεάτης μέσος κι αυτό είναι κάτι που το έχει μεγάλη ανάγκη η ομάδα του λιμανιού αυτή την περίοδο.

Ο Ολυμπιακός έψαχνε έναν μέσο με τα δημιουργικά χαρακτηριστικά που έδειξε ο Χουάνγκ και όλοι βέβαια στο μεγάλο λιμάνι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την πρώτη εμφάνιση του παίκτη.

Θα πρέπει επίσης να τονίσουμε ότι καλή εικόνα στο ματς είχε ο Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος βοήθησε την επιθετική ανάπτυξη των πειραιωτών στο πρώτο ημίχρονο, με τον Μολδαβό να έχει και την ασίστ στον Χουάνγκ.

Το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό ενόψει της ρεβάνς είναι να δείξει μεγάλη προσοχή για να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ πιο εύκολα, καθώς ο Ολυμπιακός είχε μεγάλες φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο για να πετύχει κι άλλα γκολ.

Όπως και να’ χουν πάντως τα πράγματα, η ουσία είναι ότι ο Ολυμπιακός ήταν βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια ενώ όπως προαναφέραμε, ο Χουάνγκ έδειξε παίκτης που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τους ερυθρόλευκους κι αυτό είναι μεγάλη υπόθεση για το πλάνο του Κορμπεράν.

Ο Νοτιοκορεάτης χαφ μπορεί να γίνει σημείο αναφοράς στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, γιατί πολύ απλά έναν τέτοιο παίκτη ήθελε να βρει η ομάδα του λιμανιού.

Έναν μέσο που θα «κόβει και θα ράβει» αλλά παράλληλα θα είναι σε θέση ν’ απειλήσει την αντίπαλη εστία με καλές τοποθετήσεις πίσω από τον σέντερ φορ.

Sports in

Equipe: «Η Φραπάρ δέχτηκε επίθεση από τον Καρυπίδη, χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας» (pic)

Τον γύρο του κόσμου κάνουν τα όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και τα γαλλικά Μέσα δεν θα μπορούσαν να μην τα σχολιάσουν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 26 Μαϊου 2024