Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ψηφιακά Μαζί στα Public: Ψηφιακός μετασχηματισμός της επιχείρησης

Ψηφιακά Μαζί στα Public: Ψηφιακός μετασχηματισμός της επιχείρησης

Το Public Business προσφέρει όλα τα ψηφιακά εργαλεία που χρειάζεται μια επιχείρηση, με επιδότηση 90% από το πρόγραμμα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»

Το Public Business ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων», μέσω του οποίου προσφέρονται όλα τα ψηφιακά εργαλεία που χρειάζεται μία επιχείρηση, με επιδότηση 90%.

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» και με επιδότηση 90%, το Public Business προσφέρει λύσεις που καλύπτουν, μεταξύ άλλων, την αγορά νέου mail server, security antivirus, Cloud ERP, Cloud E-shop platform, Cloud Backup & Restore solution, Cloud office solution και Cloud e-signature Solution.

Οι ενδιαφερόμενοι συμπληρώνουν τη σχετική φόρμα ενδιαφέροντος και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί τους. Επιπλέον, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος έως της 15 Σεπτεμβρίου οι συμμετέχοντες κερδίζουν αυτόματα ένα δωρεάν σεμινάριο digital marketing σε συνεργασία με το Athens International College.

Γιατί να επιλέξεις το Public Business

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» μέσω του Public Business σημαίνει επιπλέον ειδικά προνόμια και τιμές, εξυπηρέτηση από προσωπικό σύμβουλο Sales Business Agent, γρήγορη παράδοση και άμεση εξυπηρέτηση από 50 καταστήματα της αλυσίδας.

Με γνώση του αντικειμένου, οι άνθρωποι του Public Business θα αφουγκραστούν τις ανάγκες της επιχείρησής σας και θα προσαρμόσουν τις προτάσεις τους ανάλογα με τις ψηφιακές απαιτήσεις σας. Έτσι τα πακέτα που θα προσφερθούν θα είναι προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες, ανάλογα με το μέγεθός επιχείρησής σας, για να έχετε το μέγιστο όφελος από την επιδότηση που θα λάβετε.

Με τον τρόπο αυτό, το Public Business θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη λειτουργία της επιχείρησής σας, προσφέροντάς σας τα εργαλεία που διευκολύνουν τη συνεργασία, την παραγωγικότητα και την απομακρυσμένη εργασία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τoν τρόπο που η ομάδα του Public Business μπορεί να σας βοηθήσει ν’ αναβαθμίσετε ψηφιακά την επιχείρησή σας, επισκεφτείτε τη σελίδα ή καλέστε στο 210 8181333.

Τι είναι το πρόγραμμα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός MμE»

Η Δράση «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ», η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0 με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, απευθύνεται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις για τις οποίες συντρέχουν αθροιστικά μια σειρά προϋποθέσεων. Αναλυτικές πληροφορίες αναφορικά με τις εν λόγω προϋποθέσεις, βρίσκονται διαθέσιμες στην Πρόσκληση του κάθε Προγράμματος.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024