Ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός έχει στραμμένη την προσοχή του αποκλειστικά στο πρώτο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λεμεσού για τα play off του Europa League. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Κάρλος Κορμπεράν μειώνονται, καθώς ο Μάντι Καμαρά προπονήθηκε και τέθηκε στη διάθεσή του, όπως και ο Θανάσης Ανδρούτσος, ενώ και ο Ραντζέλοβιτς είναι καλύτερα. Αντίθετα, δεδομένες θεωρούνται οι απουσίες των Γκάρι Ροντρίγκες και Σίμε Βρσάλικο στο αυριανό παιχνίδι.
Οι Ερυθρόλευκοι αναχωρούν σήμερα το μεσημέρι για την Κύπρο, με τον Κορμπεράν αποφασίζει μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, που διεξήχθη πριν από λίγο στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, εάν θα προχωρήσει σε αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού.
Η μία αλλαγή που όλα δείχνουν ότι θα γίνει, πιθανότατα θα είναι η είσοδος του Κόνραντ ντε λα Φουέντε στη λίστα (σ.σ. αντί του Γκάρι), ενώ δεύτερη είναι αμφίβολο εάν θα γίνει. Με τον Ισπανό τεχνικό να ετοιμάζει εκπλήξεις και για το αρχικό σχήμα. Το οποίο προβλέπεται να έχει αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, στη Σλοβακία.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Σα να μην έφτανε που κόπηκε από το Μουντιάλ 2026, ο… ελίτ Ισπανός ρέφερι Σάντσεθ Μαρτίνεθ δεν μπαίνει συχνά σε αγώνες της πατρίδας του. Είναι ανεπιθύμητος στη Ρεάλ Μαδρίτης
Η αποστολή της Άρσεναλ στον τελικό του Champions League, κόντρα στην Παρί, θα είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη και ο Αρτέτα ψάχνει τρόπους για να αιφνιδιάσει τους Παριζιάνους
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Εργκίν Αταμάν ενόψει του Game 4 με τη Βαλένθια τοποθετήθηκε μέσω γραπτής δήλωσης, χωρίς να μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου.