Σεισμός με συλλήψεις για δωροδοκία στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Οι Ιάπωνες εισαγγελείς προχώρησαν σε συλλήψεις για δωροδοκία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Οι Ιάπωνες εισαγγελείς συνέλαβαν ένα πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020, τον Χαρουιούκι Τακαχάσι, ως ύποπτο για δωροδοκία, ανέφερε την Τετάρτη η εφημερίδα «Asahi Shimbun».
Ο Τακαχάσι συνελήφθη με την υποψία ότι δωροδοκήθηκε με εκατοντάδες δισεκατομμύρια γιεν από τον λιανοπωλητή κοστουμιών και χορηγό του Tokyo 2020 «Aoki Holdings», σύμφωνα με την έκθεση της «Asahi Shimbun».
Οι εισαγγελείς συνέλαβαν επίσης τον Χιρονόρι Αόκι, πρώην πρόεδρο της Aoki Holdings, μαζί με άλλους δύο σε σχέση με την υπόθεση δωροδοκίας, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων «Kyodo» την Τετάρτη. Τα άλλα δύο άτομα που συνελήφθησαν δεν κατονομάζονται στην έκθεση.
Οι ερευνητές έκαναν έφοδο στο σπίτι του Τακαχάσι καθώς και στο γραφείο του διαφημιστικού κολοσσού «Dentsu Group» στα τέλη Ιουλίου. Ο Τακαχάσι είναι πρώην στέλεχος της Dentsu Inc, μιας εξ ολοκλήρου θυγατρικής του Ομίλου Dentsu.
- LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Σαχτάρ Ντόνετσκ
- LIVE: Στρασβούργο – Ράγιο Βαγιεκάνο
- Ρίτας – Τενερίφη 87-69: Οι Λιθουανοί έκαναν… πάρτι και προκρίθηκαν στον τελικό του BCL
- LIVE: Άστον Βίλα – Νότιγχαμ Φόρεστ
- LIVE: Φράιμπουργκ – Μπράγκα
- LIVE: Μάλαγα – ΑΕΚ
- Ρεάλ: Το παρασκήνιο για τον «χοντρό» καυγά Τσουαμενί – Βαλβέρδε που «έστειλε» στο νοσοκομείο τον Ουρουγουανό
- Παναθηναϊκός: Η Σπόρτινγκ δίνει Ιωαννίδη-Βαγιαννίδη με δανεισμό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 07.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-juliano-ferreira-102048601-9466837-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442