Όπως αναφέρει η «Sun» σε δημοσίευμα της, μετά την εμφάνιση του Κριστιάνο Ρονάλντο στη συντριβή από την Μπρέντφορντ (4-0), η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε αναζήτηση ενός σέντερ φορ, με τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ να είναι από τους κορυφαίους στόχους.
Κάπου εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι «κόκκινοι διάβολοι» ασχολούνται με την περίπτωση του Γκαμπονέζου επιθετικού, αφού είχαν ενδιαφερθεί και τον προηγούμενο Γενάρη, όμως εκείνος προτίμησε την Μπαρτσελόνα.
Η υπόθεση πάντως κάθε άλλο παρά εύκολη είναι, αφού στο κόλπο βρίσκεται -και μάλιστα γερά- και η Τσέλσι. Ο Ομπαμεγιάνγκ κοστολογείται στα 30 εκ. ευρώ και οι ιθύνοντες της Γιουνάιτεντ είναι πρόθυμοι να καλύψουν τις απαιτήσεις των Καταλανών. Προβλέπεται αγγλικός εμφύλιος…
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η έρευνα του CIES δείχνει ότι στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός (6,2%) και ο ΠΑΟΚ (6.1%) δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες Κ21. Ο στόχος των Πειραιωτών φάνηκε από τις αλλαγές και τις σημαντικές επενδύσεις στα τμήματα υποδομής ακόμη και μεσούσης της σεζόν. Και αυτό θα συνεχιστεί, με στόχο τους νέους «Μουζακίτηδες».
Ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι αποκάλυψε ότι ο Βασίλιε Μίσιτς έχασε πέντε κιλά από τότε που η κοπέλα του άρχισε να του μαγειρεύει. Μάλιστα ένιωσε την ανάγκη να την ευχαριστήσει.
Η Μπαρτσελόνα είπε «ευχαριστώ» στην Τζιρόνα που έκοψε βαθμούς από τη Ρεάλ «κλείδωσε» τον τίτλο στη La Liga επί της ουσίας και πλέον σκέφτεται τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης
Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Φούλαμ στο Άνφιλντ, με τον 17χρονο διεθνή Άγγλο Ενγκουμόχα να ανοίγει το σκορ στο 36' και τον Σαλάχ να «σφραγίζει» τη νίκη με εντυπωσιακό τελείωμα στο 40'.