Η απότομη… προσγείωση της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο, έφερε νέα γκρίνια στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα.
Οι «μπλαουγκράνα» δεν μπόρεσαν να απειλήσουν πολλές φορές σοβαρά την εστία της Ράγιο, έχοντας παράλληλα σχεδόν σε όλο το παιχνίδι μια πολύ αργή ανάπτυξη. Μεγάλο ρόλο σε αυτό «έπαιξε» και το γεγονός πως στα δεξιά απουσίαζε ένα κανονικό μπακ, ενώ στα αριστερά ο Ζόρντι Άλμπα έμοιαζε να βρίσκεται σε άλλο γήπεδο.
Σύμφωνα με τα Μέσα της Βαρκελώνης, ο Τσάβι έχει ήδη στείλει στη διοίκηση μια λίστα με πέντε ονόματα τα οποία έχει επιλέξει για το δεξί άκρο της άμυνας. Όπως αναφέρει ο Ζεράρντ Ρομέρο, οι Φρίμπονγκ, Γουάν Μπισάκα, Νταλότ, Φόιθ και Μενιέ, είναι οι πέντε «εκλεκτοί».
Οι δύο τελευταίοι φέρεται να είναι και αυτοί που θα «παίξουν» για τη θέση, με τον Αργεντινό αμυντικό της Βιγιαρεάλ να είναι αυτός που θα ήθελε περισσότερο ο Τσάβι τη δεδομένη στιγμή…
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Στον τελικό των 53κ. του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πάλης στην Αλβανία, η Μαρία Πρεβολαράκη, ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 2-1 από την Ουκρανή Γεφρεμοβα και ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου
LIVE: Μονακό – Μπαρτσελόνα. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μονακό – Μπαρτσελόνα για το πλέι ιν της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.