Ο Ολυμπιακόςέχει αρχίσει να κινείται σε ρυθμούς Απόλλωνα Λεμεσού, αφού έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για το πρώτο παιχνίδι κόντρα στους πρωταθλητές Κύπρου, την προσεχή Πέμπτη (18/8) στο ΓΣΠ. Μοναδικός στόχος των Πειραιωτών ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους χρίσει φαβορί εν όψει της ρεβάνς για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.
Ο λόγος για τους Μαντί Καμαρά και Θανάση Ανδρούτσο, που στην προπόνηση της Δευτέρας (15/8) ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα. Έτσι, οι «πονοκέφαλοι» για τον Κορμπεράν μειώνονται σημαντικά, κάτι το οποίο τον βοηθάει αρκετά εν όψει των διπλών αναμετρήσεων με τον Απόλλωνα Λεμεσού.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Άλκμααρ – Σαχτάρ Ντόνετσκ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άλκμααρ – Σαχτάρ Ντόνετσκ για τα προημιτελικά του Conference League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 4.
LIVE: Θέλτα – Φράιμπουργκ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Θέλτα – Φράιμπουργκ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 5.