Ο Σαουδάραβας επιχειρηματίας Mohammad Fahad al-Qahtani πέθανε κατά τη διάρκεια μιας διάσκεψης αφιερωμένης στον πρόεδρο της Αιγύπτου Αλ Σίσι. Την ώρα που ήταν στο βήμα και εκθείαζε το έργο του Σίσι, ο al-Qahtani κατέρρευσε και σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ πέθανε.
Ο Al-Qahtani, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Al-Salam Holding Company, περιέγραψε τον Abdel Fattah Al-Sisi ως κοσμήτορα της ανθρωπότητας και άνθρωπο της ειρήνης, πριν πέσει στο έδαφος, όπως αναφέρει το arabi21.com.
— ★ GNI ★ GAIA NEWS INTERNATIONAL (@GaiaNewsIntl) August 9, 2022
محمد بن ناصر بن وزن آل مسعود القحطاني رجل أعمال سعودي مقيم بالإمارات وتم منحه مناصب شرفية كسفير نوايا حسنة وما إلى ذلك . “ستكتب شهادتهم ويُسئلون” اللهم إنا نسألك حسن الخاتمة pic.twitter.com/pOAILVbIUS
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!