Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κωνσταντίνος Βασάλος: Όλη η αλήθεια για την σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Τι συμβαίνει με την Κατερίνα Δαλάκα

Κωνσταντίνος Βασάλος: Όλη η αλήθεια για την σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Τι συμβαίνει με την Κατερίνα Δαλάκα

Τι συμβαίνει τελικά;

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρίσκονται στο επίκεντρο της showbiz καθώς οι φήμες για το χωρισμό τους οργιάζουν το τελευταίο διάστημα.

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγους μήνες, όταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποφάσισε να συμμετάσχει στο τηλεοπτικό παιχνίδι Asian Express. Τότε άρχισαν να φουντώνουν οι φήμες πως το αγαπημένο ζευγάρι έχει αποφασίσει πλέον να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Οι ίδιοι το διέψευσαν αλλά αφού ο παρουσιαστής επέστρεψε από το παιχνίδι, το ζευγάρι άρχισε να εμφανίζεται ξεχωριστά. Και ενώ οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις μειώνονταν, το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει ξεχωριστά διακοπές. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε διακοπές με τους φίλους του στη Χαλκιδική ενώ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τους φίλους της στην Αθήνα.

Τότε ήταν που μπήκε στην ιστορία η Κατερίνα Δαλάκα. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκε στη Χαλκιδική με την όμορφη αθλήτρια, χωρίς την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Και η κάμερα τους αποθανάτισε. Έτσι, ξεκίνησαν οι φήμες για νέο ειδύλλιο μεταξύ των δύο αθλητών.

Όλη η αλήθεια

Η αλήθεια, όμως, σύμφωνα με την εφημερίδα Real και την δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου, δεν έχει καμία σχέση με τα παραπάνω. Η συνάντηση των δύο αθλητών ήταν εντελώς τυχαία σε μια από τις πιο κοσμικές παραλίες. Η μόνη σχέση που τους ενώνει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι η συμμετοχή τους στο Survivor. Οι δυο τους γνωρίζονται και όπως ήταν φυσικό συνομίλησαν και αντάλλαξαν τα νέα τους.

Επιπλέον, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι αρκετά ενοχλημένοι από τις ανεπιβεβαίωτες φήμες για τους δήθεν χωρισμούς τους. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχουν ήδη φύγει για κοινές διακοπές, όπως συνηθίζουν κάθε χρόνο. Το ζευγάρι έχει αποφασίσει να αφήσει στην άκρη όσα ακούν και διαβάζουν για την σχέση τους και να μην παίξουν το παιχνίδι της δημοσιότητας.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024