Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γουάντα Νάρα: Βρήκε τον έρωτα στα μάτια άλλου ποδοσφαιριστή

Γουάντα Νάρα: Βρήκε τον έρωτα στα μάτια άλλου ποδοσφαιριστή

Έτσι ξεπερνά τον Μάουρο Ικάρντι η σέξι μάνατζερ

Σελίδα στη ζωή της φαίνεται ότι έχει γυρίσει η Γουάντα Νάρα. Η μάνατζερ και ηθοποιός, μετά από 8 χρόνια γάμου και έχοντας αποκτήσει δυο κόρες, χώρισε με τον Μάουρο Ικάρντι και όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη σχέση τους.

Αφού διέρρευσαν μηνύματα της 35χρονης για τον ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν, τα οποία επιβεβαιώνουν το διαζύγιό τους, τα Μέσα της Αργεντινής τώρα οργιάζουν για το νέο της αμόρε.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής, η Γουάντα Νάρα έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του Ικάρντι και μάλιστα είναι και αυτός ποδοσφαιριστής.

«Η Γουάντα έχει ήδη βρει αλλού παρηγοριά. Μιλάμε για κάτι που δεν είναι τωρινό, αλλά συμβαίνει εδώ και κάποιους μήνες, κατά την διάρκεια των ταξιδιών που έκανε στην Αργεντινή για διάφορες δουλειές, για να προωθήσει τα καλλυντικά της. Και εκείνος ταξίδευε από την Ευρώπη διότι είναι ποδοσφαιριστής. Έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της Αργεντινής και τώρα παίζει στην Ευρώπη», ανέφερε ο Αργεντινός δημοσιογράφος Λούκας Μπερτέρο και πρόσθεσε ότι είναι νεότερος σε ηλικία από αυτήν.

«Δεν αντέχω άλλο»

«Κάρμεν ήρθα στην Αργεντινή επειδή χωρίζω με τον Μάουρο. Θα μείνω μερικές παραπάνω ημέρες και μετά θα έρθω πίσω και θα σου δώσω τα εισιτήρια και ό,τι άλλο χρειάζεσαι. Τρέχω με τις διαδικασίες του διαζυγίου επειδή δεν το αντέχω άλλο και ζήτησα διαζύγιο», ακούγεται να λέει, μεταξύ άλλων, η Γουάντα Νάρα στο ηχητικό που έστειλε στην εργαζόμενη στο εξοχικό της στην Ιταλία και που κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Θυμίζουμε ότι τα πρώτα σύννεφα στη σχέση Νάρα και Ικάρντι εμφανίστηκαν τον περασμένο Οκτώβριο, όταν η μάνατζερ ανακάλυψε ότι ο ποδοσφαιριστής την έχει απατήσει. Εκείνη τον παράτησε αλλά στην συνέχεια τον συγχώρησε και τον δέχτηκε πίσω.

Ωστόσο, λίγο μετά ήρθαν στο φως της δημοσιότητας τα μηνύματα του Μάουρο Ικάρντι με την πέτρα του σκανδάλου, η οποία του ζητούσε να συνευρεθούν ερωτικά, με τη Γουάντα Νάρα να τα ανακαλύπτει και να γίνεται έξαλλη.

Σε άλλα μηνύματα, ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Ίντερ αποκαλούσε το 29χρονο μοντέλο, είδωλό του και έλεγε ότι πλέον δεν είναι ερωτευμένος με την Γουάντα Νάρα. Μάλιστα, σημείωνε ότι τη βλέπει ως αδερφή του ή ως μητέρα του.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024