Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γουάντα Νάρα - Μάουρο Ικάρντι: Αυτή τη φορά το εννοούν - Χωρίζουν και είναι οριστικό

Γουάντα Νάρα – Μάουρο Ικάρντι: Αυτή τη φορά το εννοούν – Χωρίζουν και είναι οριστικό

Η σέξι μάνατζερ και ο ποδοσφαιριστής τραβούν χωριστούς δρόμους μετά τις απιστίες του δεύτερου

Είναι γεγονός… Γουάντα Νάρα και Μάουρο Ικάρντι χωρίζουν, μετά από 8 χρόνια γάμου και έχοντας αποκτήσει μαζί δυο κόρες.

Τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου ένα ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο ακούγεται η μάνατζερ να λέει σε υπάλληλό της ότι ετοιμάζει τα χαρτιά του διαζυγίου της, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες που ήθελαν τη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν να περνά κρίση.

«Δεν αντέχω άλλο»

«Κάρμεν ήρθα στην Αργεντινή επειδή χωρίζω με τον Μάουρο. Θα μείνω μερικές παραπάνω ημέρες και μετά θα έρθω πίσω και θα σου δώσω τα εισιτήρια και ό,τι άλλο χρειάζεσαι. Τρέχω με τις διαδικασίες του διαζυγίου επειδή δεν το αντέχω άλλο και ζήτησα διαζύγιο», ακούγεται να λέει, μεταξύ άλλον, η Γουάντα Νάρα στο ηχητικό που έστειλε στην  εργαζόμενη στο εξοχικό της στην Ιταλία

Τα πρώτα σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού εμφανίστηκαν τον περασμένο Οκτώβριο, όταν η Γουάντα Νάρα ανακάλυψε ότι ο Ικάρντι την έχει απατήσει. Εκείνη τον παράτησε αλλά στην συνέχεια τον συγχώρησε και τον δέχτηκε πίσω.

Μάλιστα, η ίδια με ανάρτησή της στα social media φρόντισε να στείλει και ένα… σαφές μήνυμα στην «πέτρα του σκανδάλου», Τσίνα Σουάρες.

«Την οικογένειά μου τη φροντίζω εγώ, τις πουτ@νες η ζωή» έγραψε στον λογαριασμό της, στον οποίο… επέστρεψε το όνομα Ικάρντι, δίπλα στο πατρικό της.

«Πρέπει να βρεθούμε να γαμ@θ@με κάποια στιγμή»

Την ίδια στιγμή, στο φως της δημοσιότητας ήρθαν τα μηνύματα του Μάουρο Ικάρντι με το 29χρονο μοντέλο, η οποία του ζητούσε να συνευρεθούν ερωτικά, με τη Γουάντα Νάρα να τα ανακαλύπτει και να γίνεται έξαλλη.

«Κάποια μέρα πρέπει να βγούμε και να βρεθούμε ερωτικά εσύ και εγώ. Σε κάποιο μέρος όπου δεν θα σε γνωρίζουν χαχαχα», έγραψε η Σουάρες, την οποία ο Ικάρντι είχε περάσει στις επαφές του ως CS.

Σε άλλα μηνύματα, ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Ίντερ αποκαλούσε την Τσίνα είδωλό του και έλεγε ότι πλέον δεν είναι ερωτευμένος με την Γουάντα Νάρα. Μάλιστα, σημειώνε ότι τη βλέπει ως αδερφή του ή ως μητέρα του.

«Οι δυο τους άρχισαν να μιλούν πριν μερικούς μήνες και το πρώτο πράγμα που είπε ο Ικάρντι στην Τσίνα Σοάρες ήταν «είσαι η γυναίκα της ζωής μου, είσαι το είδωλό μου, Σε βλέπω από τότε που ήμουν μικρός». Έτσι άρχισαν όλα», ανέφερε ο Αργεντινός δημοσιογράφος, Άνχελ Ντε Μπρίτο, που έβγαλε στη φόρα το περιεχόμενο κάποιων μηνυμάτων και πρόσθεσε:

«Χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος, ο Ικάρντι άρχισε να της γράφει πως ο γάμος του με την Γουάντα Νάρα ήταν σε κρίση. Μία κρίση που εκείνη την εποχή ουδείς γνώριζε. Έλεγε στην Τσίνα πως ήθελε να χωρίσει από την Γουάντα. «Δεν θέλω πια να είμαστε ζευγάρι. Έχω πάψει να την αγαπώ. Την βλέπω ως αδερφή μου ή τη μητέρα μου»».

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024