Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ligue 1: Ο Ράμσεϊ έσωσε τον βαθμό για τη Νις [vid]

Ligue 1: Ο Ράμσεϊ έσωσε τον βαθμό για τη Νις [vid]

Μια κάκιστη Νις κατάφερε να αποφύγει την ήττα από την Τούλουζ στην πρεμιέρα της Ligue 1, χάρη στο τέρμα του Ράμσεϊ, ο οποίος βρήκε δίχτυα ένα λεπτό μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Γκέλα με το «καλημέρα» της σεζόν για τη Νις η οποία είναι πιθανή αντίπαλος του Άρη στο Europa Coference League, εφόσον βέβαια οι «κίτρινοι» καταφέρουν και κάνουν την μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η ομάδα της Νίκαιας έμεινε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στην Τουλούζ, σε ένα ματς στο οποίο εμφανίστηκε πολύ κακή, μένοντας αρκετά μακριά από τον καλό της εαυτό.

Από μπαλιά του Φαν ντεν Μπόομεν στο 21′ και με τον Ντάντε να μην προσέχει στην πλάτη του, ο Ντάλινγχα βγήκε πρώτος και με το γόνατο κατάφερε να σκοράρει για να κάνει το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Την παρτίδα για την Νις έσωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Άαρον Ράμσει ο οποίος ένα λεπτό μετά την είσοδο του στο παιχνίδι έκανε το 1-1 στο 77′ το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Δείτε το γκολ του Ράμσεϊ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024