Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Η Μακάμπι και η… ευκαιρία με τη Νις

Άρης: Η Μακάμπι και η… ευκαιρία με τη Νις

Τη δεδομένη χρονική στιγμή το μοναδικό που πρέπει να σκέφτεται ο οργανισμός του Άρη είναι τα παιχνίδια με την ισραηλινή ομάδα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League

Η κλήρωση των πλέι-οφ του Europa Conference League δε χαμογέλασε στη Νις, καθώς την έφερε αντιμέτωπη με τον Άρη, εφόσον βεβαίως ο τελευταίος περάσει από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η αποστολή του Άρη αναχώρησε σήμερα (3/8) για το Ισραήλ και το μόνο που είχε στις «βαλίτσες» της είναι το παιχνίδι με την ομάδα του Ίβιτς.

Είναι ωραίο και, αν θέλετε, επιβάλλεται να κάνει σχέδια ο οπαδός της ομάδας. Να σκέφτεται ότι η ομάδα του έχει ήδη περάσει και να τη φαντάζεται απέναντι στον επόμενο αντίπαλο. Στην προκειμένη περίπτωση, τη γαλλική Νις.

Δεν ισχύει, όμως, το ίδιο σε καμία περίπτωση και για τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Το θετικό, μάλιστα, είναι ότι αυτό ακριβώς συμβαίνει. Ο Άρης ταξιδεύει απόλυτα συγκεντρωμένος στο πρώτο παιχνίδι με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ.

Δε θα είναι εύκολο το έργο των παικτών του Άρη απέναντι σε έναν υπολογίσιμο αντίπαλο. Μπορούν, όμως, να το κάνουν εύκολο, αν ακολουθήσουν ακριβώς τις οδηγίες του προπονητή τους και εφαρμόσουν το αγωνιστικό του πλάνο.

Ο Άρης θα παρουσιαστεί βελτιωμένος σε σχέση με τα δύο παιχνίδια με την Γκόμελ. Δε χρειάζεται να διαθέτει κανείς μαντικές ικανότητες για να αντιληφθεί ότι οι Κιτρινόμαυροι θα είναι καλύτεροι, καθώς στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο της αγωνιστικής περιόδου βελτιώνονται από μέρα σε μέρα.

Το ζητούμενο είναι το αν η συγκεκριμένη βελτίωση θα είναι αρκετή για να πάρει τη νίκη στο αυριανό (4/8) παιχνίδι και να κάνει ένα μεγάλο βήμα πρόκρισης. Μπορεί να τα καταφέρει. Αρκεί να παρουσιαστεί σοβαρός και συγκεντρωμένος στον αγωνιστικό χώρο.

Οι γηπεδούχοι είναι μια καλή ομάδα, δεν είναι όμως φόβητρο σε καμία περίπτωση. Σε πολύ μεγάλο ποσοστό η υπόθεση πρόκριση θα κριθεί από τον Άρη. Ένα επίσης πολύ σημαντικό στοιχείο είναι ότι με την παρουσία του Γκρέι οι Κιτρινόμαυροι έχουν γίνει πιο αποτελεσματικοί. Πιο κυνικοί.

Αυτό μπορεί να αποδειχθεί κομβικό σε ένα παιχνίδι που δεν αναμένεται να έχει και πολλές κλασικές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες. Αν ο Άρης καταφέρει να κάνει γκολ τις δικές του, τότε θα εξασφαλίσει θέση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

ΥΓ. Όσοι πιστεύουν ότι η κλήρωση με τη Νις έχει τρομάξει τον Άρη, κάνουν τεράστιο λάθος. Πιο ανυπόμονο τον έκανε. Αυτή η ομάδα, εξάλλου, έχει δείξει ότι είναι «φτιαγμένη» για τα δύσκολα. Τα υπόλοιπα μετά το παιχνίδι στο Ισραήλ…

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024