Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Κουρασμένος αλλά αισιόδοξος

Άρης: Κουρασμένος αλλά αισιόδοξος

Ο Άρης ηττήθηκε με 2-0 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ και πλέον καλείται να ανατρέψει την κατάσταση στη Θεσσαλονίκη

Ο Άρης έχασε στο Ισραήλ από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με 2-0, στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, αλλά δεν έχει αποκλειστεί ακόμα.

Αυτό το οφείλει σε πολύ μεγάλο βαθμό στον τερματοφύλακά του, Χουλιάν Κουέστα, ο οποίος τον κράτησε ζωντανό ενόψει της ρεβάνς στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στο στρατόπεδο των Κιτρίνων δείχνουν να πιστεύουν πολύ στην πρόκριση παρά την κακή εικόνα της ομάδας, και αυτό φάνηκε στις δηλώσεις των Μανού Γκαρθία και Χερμάν Μπούργος.

Μάλιστα, υπάρχει η άποψη πως το δεύτερο παιχνίδι μπορεί να είναι πολύ διαφορετικό αν γίνει σωστή δουλειά, υπάρχει το ανάλογο πλάνο, αλλά και με τη χρήση του «όπλου» που λέγεται… κόσμος.

Ο Ισπανός δήλωσε ότι η ομάδα του μπορεί με τη βοήθεια των φίλων της να κάνει την ανατροπή, ενώ ο αργεντίνος τεχνικός τόνισε ότι πρέπει να ξεκινήσει πολύ γρήγορα η προετοιμασία, ώστε να ανατραπεί η κατάσταση σε μία περίπου εβδομάδα.

Ωστόσο, οι Θεσσαλονικείς, εκτός από την ήττα και την κούραση του αγώνα, είχαν να αντιμετωπίσουν  ένα απρόοπτο που τους ταλαιπώρησε αρκετά.

Η πτήση τους αναχώρησε με 1,5 ώρα καθυστέρηση από το Ισραήλ, με αποτέλεσμα να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στις 3:30 τα ξημερώματα.

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024