Μία καναδική εταιρία ζαχαροπλαστικής αποφάσισε να προσλάβει ένα δοκιμαστή γλυκών με ετήσιες αποδοχές 78.000 δολάρια. Η αγγελία της εταιρίας έγινε viral καθώς πολλοί είναι αυτοί που έσπευσαν να δηλώσουν συμμετοχή. Ο κατάλληλος υποψήφιος για τη θέση εργασίας θα πρέπει ωστόσο να δοκιμάζει και να αξιολογεί καθημερινά… 117 γλυκά.

Η εταιρία «Candy Funhouse» λοιπόν, είναι ένα online ζαχαροπλαστείο που ψάχνει έναν Chief Candy Officer, με αυτή τη προϋπόθεση. Η αγγελία που έχει αναρτηθεί στο LInkedIn έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον χιλιάδων υποψηφίων δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Τζαμάλ Χετζάζι. Σημείωσε ότι έχει εκπλαγεί από τον αριθμό των αιτήσεων αλλά και με τα βίντεο οικογενειών που προσφέρονται να μοιραστούν τα καθήκοντα και τον μισθό της γευσιγνωσίας σε αυτή την ιδιαίτερη θέση εργασίας.

Αιτήσεις από πέντε ετών

Σύμφωνα με την αγγελία η θέση αφορά και παιδιά από πέντε ετών και μάλιστα πολλοί γονείς έχουν βιντεοσκοπήσει το παιδί τους να συμπληρώνει την αίτηση και την έχουν δημοσιεύσει στο διαδίκτυο.

Το «Candy Funhouse», που εδρεύει έξω από το Τορόντο, είναι μία οικογενειακή επιχείρηση τεσσάρων αδελφών. Οι πωλήσεις του το 2021, παρουσίασαν σημαντική αύξηση λόγω της πανδημίας, «σχεδόν 15 εκατομμύρια δολάρια», διαβεβαίωσε ο Χετζάζι. Αυτή τη στιγμή, η εταιρεία προετοιμάζεται για το Halloween, την περίοδο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις κατά την περσινή χρονιά.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr