Ο Άρης έχασε στο Ισραήλ από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με 2-0, στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, αλλά δεν έχει αποκλειστεί ακόμα.
Αυτό το οφείλει σε πολύ μεγάλο βαθμό στον τερματοφύλακά του, Χουλιάν Κουέστα, ο οποίος τον κράτησε ζωντανό ενόψει της ρεβάνς στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Στο στρατόπεδο των Κιτρίνων δείχνουν να πιστεύουν πολύ στην πρόκριση παρά την κακή εικόνα της ομάδας, και αυτό φάνηκε στις δηλώσεις των Μανού Γκαρθία και Χερμάν Μπούργος.
Μάλιστα, υπάρχει η άποψη πως το δεύτερο παιχνίδι μπορεί να είναι πολύ διαφορετικό αν γίνει σωστή δουλειά, υπάρχει το ανάλογο πλάνο, αλλά και με τη χρήση του «όπλου» που λέγεται… κόσμος.
Ο Ισπανός δήλωσε ότι η ομάδα του μπορεί με τη βοήθεια των φίλων της να κάνει την ανατροπή, ενώ ο αργεντίνος τεχνικός τόνισε ότι πρέπει να ξεκινήσει πολύ γρήγορα η προετοιμασία, ώστε να ανατραπεί η κατάσταση σε μία περίπου εβδομάδα.
Ωστόσο, οι Θεσσαλονικείς, εκτός από την ήττα και την κούραση του αγώνα, είχαν να αντιμετωπίσουν ένα απρόοπτο που τους ταλαιπώρησε αρκετά.
Η πτήση τους αναχώρησε με 1,5 ώρα καθυστέρηση από το Ισραήλ, με αποτέλεσμα να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στις 3:30 τα ξημερώματα.
Αν μεγάλωσατε στη δεκαετία του '80, είναι πολύ πιθανόν να έχετε κάποια από αυτά τα 11 χαρακτηριστικά στην προσωπικότητά σας, που σήμερα είναι πιο σπάνια.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Super League μετά το παιχνίδι του Παναιτωλικού με την Κηφισιά και την ολοκλήρωση της 24ης αγωνιστικής – Αποτελέσματα και η επόμενη αγωνιστική.
Ο εμβληματικός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θυμάται ιστορίες από 21 παιχνίδια και όλοι περιμένουν το βιβλίο του θρύλου των πάγκων
O Κάρλο Αντσελότι συμπεριέλαβε τον Νεϊμάρ στην αποστολή της Βραζιλίας για τα προσεχή φιλικά κι έτσι ο 33χρονος επιθετικός βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Εθνική ομάδα μετά από τρία χρόνια